Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürleri Ankara’da Toplandı

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürleri yapılan faaliyetlerin değerlendirmesi ve gelecek dönem projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde bir araya geldi.

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürleri Ankara’da Toplandı

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürleri yapılan faaliyetlerin değerlendirmesi ve gelecek dönem projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünde bir araya geldi. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca’nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya; Genel Müdür Yardımcıları Ekrem Okutan, İsmail Mansur Özdemir ve Şimal Bulguroğlu da katıldı.

15 Temmuz’u anlatmak için 200’ü aşkın yabancı basın mensubu Türkiye’de ağırlandı

İl Müdürlerine hitaben bir konuşma yapan BYEGM Genel Müdürü Akarca, devletin üst düzey yönetimi ile Türk ve dünya kamuoyunu ülkemiz ile ilgili doğru bilgilendirmek gibi çok önemli bir görevi üstlenen Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yurt içi teşkilatı yöneticileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Göreve geldiğinden bu yana karar vericilere günde 3 bültenle, dünya basınında Türkiye’ye ilişkin haberleri, ülkelerin kendi gündemlerinin en üst sıralarında yer alan gelişmeleri ve gün sonunda yaşananların değerlendirmesini aktardıklarını, bu çalışmaların da takdirle karşılandığını anlattı. Akarca, 15 Temmuz sonrasında 15 uluslararası gazeteci heyetinde yer alan 200’e yakın konuk basın mensubunun Ankara ve İstanbul’da misafir edilerek bilgilendirildiğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284