Basinin Konuklari Vardi

Basbakanlik Basin Yayin ve Enformasyon Genel Müdürlügü Konya Il Müdürü Tuncay Karabulut, Sube Müdürü Necati Gökçelik ile Basin Ilan Kurumu Konya Sube Müdürü Özden Konur ilimize gelerek Valilik Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü ile sehrimizde bulunan görsel ve yazili medya kuruluslarini ziyaret ederek bilgi aldilar.

Basinin Konuklari Vardi

Heyet, Basin Müdürü Hayrettin Arslan’la birlikte KGRT tesislerine gelerek bir bir inceleyip çok begendiklerini Orta Anadolu’da böylesine düzgün ve gelismis bir yayin organina nadir rastlayabileceklerini söyleyerek bizleri tebrik ettiler.
Toplantida hazir bulunan Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer, Karaman’daki basin kuruluslari hakkinda özellikle KGRT’nin nereden dogdugunu ve nereye geldigini anlatarak içinde bulundugumuz bu mekanin tertip ve güzelliginden belli oluyor diyerek, “Karaman sehri üniversitesiyle, sanayisiyle, hizli treniyle büyük çapta gelisen bir kent. Bu kentte yasamaktan dolayi gurur duyuyoruz. Basinin içerisinden biri olarak yayincilik alaninda da büyük ilerlemeler yasiyoruz. Gazetesiyle, radyosuyla, televizyonuyla halka hizmeti amaciyla bu kurulusa ne kadar deger verirsek azdir. Kendilerini tebrik ediyorum. Yavuzaslan ailesi ile Karaman gurur duymali. Çünkü her türlü fedakarligi göstererek kültürel hayatimiza renk katmaktadirlar” dedi.
Basin Yayin ve Enformasyon Konya Il Müdürü Tuncay Karabulut ve Basin Ilan Kurumu Konya Sube Müdürü Özden Konur’da, “Simdiye kadar Karaman’a gelip görmedigimiz için pismanlik duyuyoruz. Gelisen bir kent olan Karaman’da her sey rayina oturmus durumda. Özellikle de içinde bulundugumuz mekani Karamanlilara kazandiran KGRT’ye tesekkür ederiz. Anadolu’da yayin ve basinla ugrasan yüzlerce kisi ve kurumlarla karsilastik. Böylesine güzel bir tesis görmedik. Zaten buraya gelmeden öncede Medeni beyin sahsinda gelinen bu noktayi yerinde inceledikten sonra söylenenlere hak verdik. Karaman’in kültür hayatina yaptiginiz katkilar ile sosyal ve ekonomik çalismalara da yaptiginiz haberlerle büyük yararlar sagladiginizi tahmin ediyoruz. Iyiki Karaman’a gelmisiz ve sizleri tanimisiz. Ilkeli ve objektif yayinciliginizla daha da çok verimli olacaginiza inancimiz tamdir. Çalisanlariniza ve size tesekkür ederiz” dediler.
Valilik Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Arslan’da, “Karaman’da basinin geldigi durumu, içinden biri olarak iyi yolda oldugunu söylemeliyim. Basin ve medya kuruluslariyla iletisimimiz çok iyi. Sagolsunlar arkadaslar Valilik çalismalarimizi halka aktarmada hiç tereddüt etmiyorlar. Bizler kendilerinden memnunuz. Ayrica KGRT’nin de düzenli bir sekilde yayin yapmasi bizler için kazançtir. Tek ayakta kalabilen televizyon organi olmasi sebebiyle mutlaka desteklenmeli” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284