Başkan Çalışkan; 15 Temmuz Dirilişti, 16 Nisan Yükseliş Olacak

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bu Pazar günü yapılacak olan halkoylaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Çalışkan açıklamasında; " 15 Temmuz milletimiz için dirilişti, 16 Nisan ise Türkiye'nin yükselişi olacak" dedi.

Başkan Çalışkan; 15 Temmuz Dirilişti, 16 Nisan Yükseliş Olacak

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan anayasa değişikliği ile ilgili halk oylamasına sayılı günler kala Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bir açıklama yayımladı. Başkan Çalışkan açıklamasında şunları kaydetti; " Millet olarak bu Pazar günü son derece önemli bir karar vermek üzere sandığa gideceğiz. Bu halk oylamasında Türkiye'nin hükümet sistemi değişikliğini oylayacağız. Bu coğrafyada daha güçlü bir Türkiye istemeyen başta avrupa olmak üzere bir çok ülke, terör örgütleri ve birtakım kirli güçler bu anayasa değişikliğinden oldukça rahatsız. Nitekim son günlerde başta Almanya ve Hollanda olmak üzere bir çok avrupa ülkesi terör örgütleri ile kol kola girmek sureti ile referandum sonucunun 'hayır' çıkması için canla başla mücadele veriyorlar. Bakıyorsunuz hep beraber hücum halindeler. 'Evet' çıkmasın diye uğraşıyorlar. Çünkü 'evet' Türkiye'nin lehinedir. Sadece bu terör örgütlerinin ortaklığına baktığımız zaman bile neden 'evet' dememiz gerektiğini açıkça anlayabiliyoruz.
16 Nisan Ülkemiz İçin Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bundan yaklaşık 16 yıl önce millete hizmet yolunda başlatılan bu kutlu hareketle ülkemizde bir çok yatırım ve hizmet milletimizle buluştu. Koalisyon hükümetlerinin kısır çekişmeleri ülkemize çok şey kaybettirdi. Ekonomik krizlerin yaşandığı, işsizliğin zirve yaptığı, yerel yönetimlerin çok kötü duruma geldiği, e muhtıraların, 28 Şubat’ların yaşandığı bir Türkiye artık geride kaldı. Türkiye'nin bu yükselişini hazmedemeyen kirli eller ve onların içerideki hain işbirlikçileri ardı arkası kesilmeyen saldırılarda bulundular ve bulunmaya devam ediyorlar. 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi karşısında canını hiçe sayarak tankların, topların ve silahların karşısında göğsünü siper eden aziz milletimiz bu hainlerin oyunlarını bozdu. 15 Temmuz ülkemiz için bir dirilişin tarihidir. İnşallah 16 Nisan 2017 tarihide yükselişimizin başlangıcı olacaktır. 16 Nisan ülkemiz için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.
Tüm Milletimizi EVET Demeye Davet Ediyorum
Tarihi eşsiz zaferlerle dolu olan milletimiz, hainlere, işgalcilere, terör örgütlerine ve daha nicelerine bu topraklar üzerinde asla müsaade etmemiştir. Türkiye dünyadaki tüm mazlumların umudu olmuştur. Ülke olarak daha güçlü, daha yaşanabilir, daha müreffeh bir gelecek için, devletimiz için, milletimiz için, bayrağımız için vatanımız için, tüm vatandaşlarımızı sandığa giderek siyasi görüşü ne olursa olsun 'Evet' demeye davet ediyorum."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284