Başkan Çalışkan: "Güçlü Türkiye Sizlerin Omuzlarında Yükselecektir"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen söyleşi programına konuşmacı olarak katıldı.

Başkan Çalışkan: "Güçlü Türkiye Sizlerin Omuzlarında Yükselecektir"

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen söyleşi programına; Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan, Kazım Karabekir Kaymakamı Ramazan Polat, Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Müdür Yardımcısı Kadir Akpınar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yerel yönetimler konulu söyleşi programında konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra güncel konularda ve ülkedeki gelişmeler hakkında geniş kapsamlı anlatımlarda bulundu.

“Büyüyen ve gelişen Türkiye yolunda genç nesillerimizin üzerine düşen sorumluluk son derece önemli” diyen Başkan Çalışkan şöyle konuştu:

“Türkiye olarak bulunduğumuz jeopolitik konum itibari ile tüm dünyanın gözü ülkemizde. Son yıllarda yaşanan terör olayları ve orta doğuda yaşanan gelişmelere baktığımız zaman, ne kadar zorlu bir coğrafyada yaşadığımızı daha iyi görebiliyoruz. Tarih boyunca bu topraklar üzerinde bir takım kirli emelleri olan güçler tarafından siyasi, ekonomik ve toplumsal anlamda sürekli saldırılara maruz kaldık. Bu noktada toplum olarak üzerimize düşen görev; dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. İşte bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin üstesinden geldik.

"Bizler Bu Milletin Hizmetkârıyız"

Diğer yandan ülkeye vereceğimiz en güzel hizmet işimizi en iyi şekilde yapmaktır. Moral ve motivasyonumuzu en üst seviyede tutarak bu millete hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Yaklaşık 16 yıldır tüm Türkiye'de yapılamaz birçok yatırım ve hizmet milletimizle buluştu. AK Parti hükümetleri döneminde birçok alanda büyük hizmetler gerçekleştirildi. Yerel yönetimlerde de önemli reformlar yapıldı. Merkezi yönetimimizin desteği ile Karaman merkezi ve il genelinde önemli çalışmalar yapıldı ve yapılıyor. Karaman Belediyesi olarak sorumluluk alanımızda vatandaşlarımıza sunduğumuz yatırım ve hizmetlerle Karaman, ülkenin parlayan yıldızı haline geldi. Bunun yanı sıra yine Karaman Belediyesi olarak çevre ilçelerimize tüm teknik ve yapısal desteği veriyoruz. Karaman Belediyesi, geldiği nokta itibari ile sahip olduğu personeli en verimli şekilde kullanan, tasarrufu ön planda tutan, günübirlik değil uzun vadeli yatırımlar yapan bir belediye haline gelmiş bulunmakta. Milletimizden aldığımız güç ve destek ile bunları başarabiliyoruz. İnsan odaklı hizmetler gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki bizler bu milletin efendisi değil hizmetkârıyız" dedi.

"Gençler! Hedef 2023, 2053, 2071"

Başkan Çalışkan konuşmasının devamında: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi; Tek bayrak, tak vatan, tek devlet ve tek millet anlayışı ile hedefimiz 2023, 2053, 2071’dir. Daha güçlü, daha müreffeh ve daha büyük bir Türkiye, siz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir" dedi.

Düzenlenen söyleşi programının sonunda; Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Müdür Yardımcı Kadir Akpınar, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a günün anısına bir onurluk takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284