Baskan Çaliskan ` Günübirlik Degil Ömürlük Yollar Yapiyoruz`

Karaman Belediyesi, sicak asfaltlama çalismalarina devam ediyor. Ana caddelerin yani sira ara sokaklarda sicak asfalt ile kaplaniyor.

Baskan Çaliskan ` Günübirlik Degil Ömürlük Yollar Yapiyoruz`

Sehrin genelinde, bozulmus yipranmis ve neredeyse kullanilamaz hale gelmis yol ve kaldirimlari tamamen yenileyen Karaman Belediyesi, Yunuskent Mahallesi Sariçiçek Parki önünden devam eden ve Üças diye bilinen mevkiye kadar uzanan Sehit Sahin Mavi caddesi üzerindeki yolu sicak asfaltla kapladi. Yol daha modern bir hale getirildi. Diger yandan belediye ekipleri Karamanoglu Mehmet Bey Mahallesi'nde ise soguk asfalt çalismalarini sürdürüyor.
Sehrin genelinde çalismalarin devam ettigini ve alt yapisi tamamlanan yollarda sicak asfalt uygulamasinin yapildigini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan " Ekiplerimiz sehrin bir çok noktasinda asfalt yol ve kaldirim düzenleme çalismalarina devam ediyor. Biz günübirlik degil ömürlük asfaltlama yapiyoruz."dedi.
Alt Yapisi Tamamlanmayan Yollara Soguk Asfalt
Baskan Çaliskan: "Yol çalismalarimizda en az 15 santimetre kalinliginda sicak asfalt uyguluyoruz. Bir yol yapildigi zaman o yolun zorunlu olmadikça kazilmamasi gerekir ki tekrardan ayri bir maliyetle karsilasmayalim. Bu nedenle alt yapisi tamamlanan mahallelerdeki yollara öncelik veriyoruz. Alt yapisi tamamlanmamis halen çalismalari devam eden yollarda ise soguk asfalt uygulamasi yapiyoruz. Bu bahsettigimiz yollardaki alt yapi çalismalari tamamlanir tamamlanmaz en kisa sürede buralara da sicak asfalt uygulamasi gerçeklestirecegiz." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284