Başkan Çalışkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği “Kariyer Günleri” programına katıldı.

Başkan Çalışkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Karaman Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği “Kariyer Günleri” programına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, tecrübelerini ve belediye çalışmalarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere kendi hayatından kesitler anlatarak öğüt veren Başkan Çalışkan, yaptığı konuşmada: “Başarı hiçbir zaman kolay kazanılmaz. Başarı; çalışarak, emek vererek ve bunları yaparken de dürüstlükten taviz vermemekle olur. Bunun için önce hedefiniz olmalı, hedefinize ulaşmak için yaptığınız işin en iyisini yapmalısınız. Zira kimse hak etmediği bir yere gelemez, gelirse de kalıcı olamaz” dedi.

Karaman’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Kamu ve Belediye yatırımlarının tamamlanmasıyla birkaç yıl içerisinde Karaman’da yaşamaktan büyük keyif alacaksınız” dedi. Karaman’ın Türkiye'nin yükselen bir şehri olduğunu ifade eden Başkan Çalışkan: "Havaalanı, Hızlı Tren, Serbest Bölge, Lojistik Merkezi gibi ekonomik ve sosyal anlamda son derece önemli projeleri hayata geçirdik. Şehrimiz için bir eksiklik olarak hissedilen, vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri büyük park alanlarını hizmete açıyoruz. Sizlerin spor yapabileceği sahalar ve salonlar inşa ediliyor. Geriye baktığımızda giderlerini düşüren bir Karaman Belediyesi ve bütçesinin büyük bir kısmını yatırıma dönüştüren bir belediye görüyoruz. Bunu hep birlikte başardık. İnşallah önümüzdeki süreçte yine bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde çok daha güzel ve büyük projelere hep birlikte imza atacağız" dedi.

Yaklaşık bir saat süren programın sonunda Başkan Ertuğrul Çalışkan, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Okul Müdürü Hasan Erkan’da günün anısına Başkan Çalışkan’a plaket takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284