Başkan Çalışkan Sanayi Köprülü Kavşağı'nda İncelemelerde Bulundu

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Sanayi Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar tamamlanıyor.

Başkan Çalışkan Sanayi Köprülü Kavşağı'nda İncelemelerde Bulundu

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek için adına yapımına başladığı sanayi köprülü kavşağında çalışmalar sona geldi. Köprülü kavşak kısa süre içerisinde araç trafiğine açılacak.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaların devam ettiği Sanayi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan " Şehir içi ulaşım noktasında önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" dedi.

Yaptığı açıklamada Sanayi Köprülü kavşağı hakkında bilgiler veren Başkan Çalışkan şöyle konuştu; " İbrahim Öktem Caddesi (Üniversite Yolu) ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nın kesiştiği kavşak üzerinde yoğun bir araç trafiği var. Günde yaklaşık 8 bin araç bu güzergâh üzerinde hareket ediyor. Bu noktadaki yoğun araç trafiğini daha güvenli bir hale getirmek için başlattığımız çalışmalar artık sona gelmiş durumda.

Sanayi Köprülü Kavşağı 475 Metre Uzunlukta ve 22 Metre Genişlikte Olacak

Fen İşleri ekiplerimiz şu anda köprü üzerinde asfaltlama işlemi için hazırlık yapıyor. Havanın da elverişli olması durumda köprü üzerinde sıcak asfaltlama çalışmalarına önümüzdeki hafta başlayacak. Sanayi köprülü kavşağının, toplam uzunluğu 475 metre, toplam genişliği ise 22 metre. Köprü üzerindeki araç trafiği 8 metrelik iki şerit üzerinden sağlanacak. İnşallah çalışmalar önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde tamamlanacak ve Sanayi Köprülü Kavşağını kısa süre içerisinde Karamanımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun."

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284