Başkan Çalışkan: “Taksici Esnafımıza Modern Duraklar Kazandırıyoruz”

Karaman Belediyesi, kentin farklı noktalarında faaliyet gösteren eski taksi duraklarına modern bir görünüm kazandırıyor.

Başkan Çalışkan: “Taksici Esnafımıza Modern Duraklar Kazandırıyoruz”

Taksici esnafının daha sağlıklı bir ortamda çalışması ve durakların kent estetiğine uygun bir hale gelmesi için Karaman Belediyesi bir çalışma başlattı. Belediye İşhanı ve Türk Dili Parkı’nda hizmet veren taksi durakları kaldırılarak yerine çok daha modern, kullanışlı ve estetik taksi durağı inşa edildi.

Türk Dil Parkı’nda faaliyet gösteren taksi durağını ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, burada yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımızın ve taksici esnafımızın hizmet standartlarını yükseltmek ve şehrimizin estetik görünüşüne katkı sunmak amacıyla 2 taksi durağımızı yeniledik. Bundan sonra çok daha sağlıklı ve kullanışlı bir ortamda vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermeye devam edecekler. Taksici esnafımız bize teşekkürlerini ve yeni taksi duraklarına kavuştukları için sevinçlerini ifade ediyorlar, onların memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284