Baskan Çaliskan Vatandaslarla Iç Içe

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde eski devlet hastanesi bahçesindeki alana kurulan çesitli firmalara ait stantlara, vatandaslar büyük ilgi gösteriyor.

 Baskan Çaliskan Vatandaslarla Iç Içe

Karaman Belediyesi’nin Ramazan programlarinda bir gelenek haline gelen ve etkinliklere renk katan stantlarda, yine farkli kavramlarda binlerce ürün sergileniyor ve satisi yapiliyor. Vatandaslar bir yandan konser alaninda Karaman Belediyesi’nin programlarini takip ederken, diger yandan da stantlari gezerek vakit geçirebiliyorlar. 100 civarinda standin yer aldigi etkinlik alaninda ayrica çocuklar için de oyun parklari bulunuyor.

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da dün aksam baslayan Ramazan etkinliklerine katilarak stantlari gezdi ve vatandaslarla selamlasarak bol bol sohbet etti. “Ramazan Ayi’ni vatandaslarimizla birlikte huzurlu bir sekilde geçiriyoruz” diyen Baskan Çaliskan: “Her yil oldugu gibi bu yil da vatandaslarimizla beraber gerek iftar sofralarinda gerekse aksam programlarinda vatandaslarimizla birlikte Ramazan Ayi’nin hazzini hep birlikte yasiyoruz. Tüm vatandaslarimizin mübarek Ramazan Ayi’ni bir kez daha kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284