Başkan Çalışkan Viranşehir’de Aşiret Liderleri Ve Gençlerle Buluştu

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Viranşehir İlçesi’nde temaslarını sürdürüyor. Başkan Çalışkan bölgenin ileri gelen aşiret liderleri ve gençlerle bir araya geldi.

Başkan Çalışkan Viranşehir’de Aşiret Liderleri Ve Gençlerle Buluştu

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç, belediye meclis üyeleri Beytullah Karakaş, Mustafa Sarı, Ahmet Kapar, Reşit Kızıldeniz ve Karaman Belediyesi birim müdürlerinden oluşan heyet, kardeş şehir Viranşehir’de temaslarına devam ediyor. Başkan Çalışkan, temaslarının ikinci gününde Viranşehirli gençlerle ve sonrasında ilçenin önde gelen aşiret liderleri ile bir araya geldi.

Bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Çalışkan, “ Kardeş şehir Viranşehir’in hak ettiği huzuru ve hizmeti alması için elimizden gelen desteği vereceğiz dedi.

Başkan Çalışkan Milli Eğitim ve Tarım Bakanları İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Viranşehir ilçesindeki ziyaretler ve toplantılar sonrasında Şanlıurfa’da Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Faruk Çelik ile birlikte, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemek sonrasında yapılan toplantıda referandum çalışmaları başta olmak üzere bölgede yapılacak olan hizmet ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284