Baskan Çaliskan, Yeni Itfaiye Müdürlügü Binasini Inceledi

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, yeni alinan araçlar ile yapimi tamamlanan itfaiye hizmet binasinda incelemelerde bulundu.

 Baskan Çaliskan, Yeni Itfaiye Müdürlügü Binasini Inceledi

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Yeni Sanayi Sitesi içerisinde hizmet vermeye baslayan itfaiye binasinda yetkililerden bilgi aldi ve yeni alinan araçlari inceledi.

Karaman Belediyesi itfaiye teskilatinin nüfus ölçegine göre Türkiye standartlarinin üzerinde bir donanima sahip oldugunu söyleyen Baskan Çaliskan, “Itfaiye müdürlügümüz, yeni binasinda ve yeni teknik malzemeleriyle Karamanli hemserilerimize daha iyi hizmet verecek. Her türlü ihtiyaci karsilayacak özellikte insa edilen bina, genis donanimiyla da bölgenin en iyi teskilatlarindan birisi durumunda. Itfaiyemizin yeni yerleskesi 4 bin 250 metrekare alan üzerine kurulu. Binanin bodrum katinda, 300 metreküplük su deposu, oksijen odasi, malzeme depolari ve spor salonu bulunuyor. Idari merkezin yer aldigi zemin katta, ofis odalari, 10 araçlik garaj, yemekhane ve konferans salonu, birinci katta ise istirahat odasi, mescit, wc, dus ve misafirhane gibi ihtiyaçlara cevap verecek kisimlar yer aliyor” dedi.
Itfaiye Müdürlügünün filosuna dahil ettigi 3 yeni araci da inceleyen Baskan Çaliskan, “Vatandaslarimizin can ve mal güvenligini en iyi sekilde korumak, olasi yanginlari ve kazalari en az zararla atlatabilmek için filomuza 3 yeni araç kazandirdik. Bunlardan iki tanesi uzaktan kumanda kontrolü ile robotik manevra hareketiyle su ve köpük sikiyor. Son derece gelismis bir araç. Itfaiye Teskilatimizi çagin gerekliliklerine uygun teknik donanim ve altyapi ile bulusturmaya devam edecegiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284