Başkan Çalışkan’dan Ali Armutlu’ya Ziyaret

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kuruluşunun 25. Yıldönümünü kutlayan Armutlu Un Fabrikası’nı ziyaret etti.

Başkan Çalışkan’dan Ali Armutlu’ya Ziyaret

Armutlu Un Fabrikası’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Çalışkan’ın yanı sıra başkan yardımcısı Abdullah Bağırgan yer aldı. Misafirleri, Firma yetkilisi, Ticaret Borsası adayı Ali Armutlu ile Alper Armutlu karşıladı. Birlikte yenilen yemeğin ardından konuşan Başkan Ertuğrul Çalışkan, ‘’Karaman’ımızın yerel değerlerinden Armutlu Un Fabrikası’nın 25 yılla birlikte eşine az rastlanır bir itibar kazanması şehir adına oldukça mutluluk verici. Bizler yerel girişimcilerin müteşebbis ruhu vesilesiyle ilimizin çevre il ve ilçelere ürün satmak suretiyle tanıtılmasından ziyadesi ile memnunuz.

Öte yandan Ali Bey ile uzun yıllara dayanan ortak geçmişimiz nedeniyle kendisini ve ticari titizliğini bilirim. Bu vesileyle hem firmanın 25. Yaşını kutlamak hemde aday olduğu Ticaret Borsası’nda başarı dilemek üzere ziyaretine geldik’’ dedi.

Başkan Çalışkan ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirten firma yetkilisi Ali Armutlu, ‘’Başkanımızın şehre kazandırdığı ve kazandırma gayreti ile projelendirdiği çalışmalarını yakından takip ederek takdir ediyoruz. Kendisinin de dediği gibi dostluğumuz çok eskilere dayandığından azmini ve şehre olan sevgisini eskiden bu yana süregelen davranış ve tutumundan bilirim. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim’’ sözlerine yer verdi.

Ziyarette ayrıca Armutlu Un Fabrikası adına Başkan Çalışkan’a 25. Yıl anısına plaket takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284