Baskan Çaliskan’dan Kgm Gençlik Kulübü Dernegi’nin Su Projesine Destek

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, projenin yürütülmesinde gerekli olan bütün destekleri saglayacagini bildirdi.

Baskan Çaliskan’dan Kgm Gençlik Kulübü Dernegi’nin Su Projesine Destek

KGM Gençlik Kulübü Dernegi üyelerinin hazirlamis oldugu ve Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan hibe destegi almaya hak kazanan ‘Su Hayattir’ isimli Erasmus Plus Uluslararasi Gençlik Hareketliligi projesi, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in verecegi destekle 22 Ekim-2 Kasim 2015 tarihleri arasinda Karaman’da gerçeklesecek.
“Su Hayattir” isimli Erasmus Plus Gençlik Hareketliligi projesi, Ispanya, Azerbaycan, Polonya, Romanya, Slovakya, Sirbistan ülkelerinden gelecek olan 36 yabanci uyruklu genç ve Karaman gençlerinin katilimiyla 22 Ekim-2 Kasim 2015 tarihleri arasinda Karaman’da gerçeklesecek. Projede ‘Tasarruflu Su Kullanimi’, ‘Suyun Israf Edilmemesi’ ve ‘Su Geri Dönüsümünün Saglanmasi’ konulu oturumlarin yani sira çesitli farkindalik yaratan etkinlikler, fidan dikimi etkinligi, kültürel tanitimlar ve Karaman halkina açik ‘Kültür Fuari’ düzenlenecek. Ispanya, Azerbaycan, Polonya, Romanya, Slovakya, Sirbistan ve Türkiye olmak üzere, su tasarrufunu saglamak amaçli yapilan çalismalarin ülkeler arasi aktarimi saglanacak. Böylelikle ‘Yeni Uygulamalar’ ortaya çikacak ve basta kendi ilimiz Karaman olmak üzere Türkiye ve Dünya çapinda yayginlastirilmasi ve Karaman’in uluslararasi platformda tanitilmasi saglanacak.
KGM Gençlik Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Ayse Yagmur Süzer, “Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’in destekleri bizim için çok önemlidir. Baskan Çaliskan önderliginde, Karaman gençligi ve Karaman’in tanitimi için önemli ve büyük projelerin çalismalarina basliyoruz. Kendilerine desteklerinden dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284