Baskan Samur’dan Karapinar Yaylasina Baz Istasyonu Müjdesi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, Küçük Karapinar yaylasi ile Yörükpazarina baz istasyonu kurulacaginin müjdesini verdi.

Baskan Samur’dan Karapinar Yaylasina Baz Istasyonu Müjdesi

Belediye Baskani Samur, "Küçük Karapinar yaylasi ile Yörükpazari mevkiine cep telefonlari için baz istasyonu kurulmasi yönünde Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligina bir talepte bulunduk. Sayin Bakanimiz Lütfi Elvan’in da destekleri ile bu talebimiz kabul edilerek projelendirildi" dedi.
Mobil iletisimin Sariveliler’de yasayan hemhsehrilerimiz içinde temel haklardan biri olarak gördüklerini belirten Samur, “Cep telefonu için kapsama altyapisina yatirim yapilirken kirsal kesimde ve yaylalarda yasayan vatandaslarimizin da göz önünde bulundurulmalari gerekmektedir. Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi’nin önderlik ettigi, mobil kapsama alani disinda kalan yerlerde altyapi kurulmasi projesini bu kapsamda çok önemsedigini belirti" diye konustu.
Baskan Samur, konusmasinin sonunda Küçük Karapinar yaylasi ile Yörükpazari mevkiine cep telefonlari için baz istasyonu kurulmasinda destegini hiç esirgemeyene Sayin Eski Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Lütfi Elvan’a sonsuz tesekkür ettigini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284