Baskan Ugurlu: “Ihtiyaç Sahibi Vatandaslarimizin Her Zaman Yanindayiz”

Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, bir proje için ilimize gelen yabanci konuklari kabulünde, Karaman Belediyesi olarak her daim ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olduklarini söyledi.

Baskan Ugurlu: “Ihtiyaç Sahibi Vatandaslarimizin Her Zaman Yanindayiz”
Belediye Baskani Ugurlu, “Fakirlige ve Dislanmaya Karsi Yaratici Çözümler” isimli proje kapsaminda 4 ülke ve 9 farkli ulustan olusan 35 kisilik ögrenciyi Belediye Meclis Salonu’nda kabul etti. Polonya, Letonya, Isveç, Ingiltere, Kanada, Litvanya, Avustralya, Rusya ve Kazakistan’dan gelen ögrenciler Karaman’in ev sahipliginden memnun olduklarini belirterek proje hakkinda bilgi verdi.
Farkli kültürlerin böyle önemli bir projede bulusmasinin mutluluk verici örnek bir davranis oldugunu ifade eden Kâmil Ugurlu, Karaman Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayisiyla muhtaç vatandaslarimiza verdigi hizmetlerden bahsetti. Ugurlu konusmasinda sunlari söyledi:
“Dinimizde fakiri gözetmeye, muhtaçlara yardim etmeye büyük önem verilmistir. Bizde Karaman Belediyesi olarak vatandaslarimiza elimizden geldigince yardimci olmaya çalisiyoruz. Kimsesi olmayan, yardima muhtaç yasli vatandaslarimiza evde bakim hizmetleri sunuyoruz. Saglik poliklinigimizde ücretsiz muayene ediyor, baska illerde tedavi gören hastalarin ulasim sorununu gideriyoruz. Yeni hizmete sundugumuz Sosyal Market ile yardima muhtaç insanlarimiza, Kültür Sosyal Isler Müdürlügümüzce verdigimiz kartla ihtiyaci kadar alis veris yapma imkâni sagliyoruz. ” dedi.  
Ziyaretin ardindan Baskan Ugurlu misafirlere Karaman Belediyesine ait kültür yayinlarindan olusan hediye takdim etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284