Bastug Çalisan Gazeteciler Gününü Kutladi

Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayinladi.

 Bastug Çalisan Gazeteciler Gününü Kutladi

Mesajinda, Türk demokrasinin geliserek daha da köklesmesinde günümüzün en dinamik meslekleri arasinda ilk siralarda yer alan gazeteciligin kamuoyunun dogru, tarafsiz ve objektif olarak bilgilenmesi için büyük bir önem arz ettigini vurgulayan Bastug, zorlu, yorucu ve mesakkatli bir süreç içerisinde görev yapan gazetecilerin de ciddi fedakarliklar içerisinde bu meslegi sürdürdüklerini belirtti.

Bastug, “Bu meslekte çalisma gösteren tüm degerli arkadaslarimin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Bayrami'ni en içten duygularimla kutluyorum. Ülkemizdeki her alanda gösterilen büyüme ve gelisme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir sekilde aktarilmasinin yaninda, ülkemizdeki demokratiklesme sürecine de önemli bir islerlik kazandiran gazetecilerimizin, zorlu ve yorucu sartlar altinda görev yaptiklarinin bilinci içerisindeyim. Yasadigi yerlesim merkezlerinin sorunlari ile çözüm önerilerini kamuoyuna aktaran ve bu sekilde de yasadigi toplum mekanizmasinin daha saglikli bir sekilde islerliginin saglanmasina yardimci olan gazeteci arkadaslarimizin, yorum ve önerilerinin de biz sivil toplum kuruluslari olarak da gösterici olduguna inaniyorum. Bu düsüncelerle tüm gazeteci arkadaslarimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Bayramini kutluyor, saglik, mutluluk ve basari dileklerimi iletiyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284