Bastug’dan Elvana Tebrik

Geçtigimiz hafta içerisinde Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi’na getirilen ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan’a tebrikler sürüyor.

 Bastug’dan Elvana Tebrik

Ilimiz Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni bakanlar kurulu kabinesindeki degisiklik ile Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligina getirilen Lütfi Elvan’a tebrik ettiler.

Bastug tebrik mesajinda, “Degerli Karaman Milletvekilimiz Sayin Lütfi Elvan’in Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi’na getirilmis olmasi bizlerde ve tüm Karaman halkinda sevinç, mutluluk ve kivançla karsilanmistir. Karamanimizin ve ülkemizin kalkinmasi, refahi ve gelismesi adina büyük bir özveri ve gayretle hizmetlerini sürdüren Sayin Lütfi Elvan’i sahsimiz ve tüm hemserilerimiz adina yürekten kutluyoruz. Memleketimizde gerçeklestirilen hizmet ve projelerde verdigi destek, sundugu katki, bu hizmetlerin saglanmasindaki büyük çaba ve gayretlerinden dolayi bu vesileyle bir kez daha tesekkür ediyoruz. Sayin Bakanimizin Karamanimiza ve ülkemize hizmet adina üstlenmis oldugu zorlu görevi basariyla yerine getirecegine inancimiz sonsuzdur. Sayin Bakanimiza yeni görevinde de basarilar diler, tüm Karamanlilara, Borsa Üyelerimize ve ülkemize hayirli olmasini dileriz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284