Bayan Koca, Sevgi Evlerindeki Çocuklari Sevindirdi

Karaman Beklenen Bahar Egitim ve Sosyal Yardimlasma Dernegi Yönetim Kurulu üyeleri ve Ilimiz Valisi Murat Koca’nin esi Vildan Koca ile sevgi evlerinde kalan çocuklari ziyaret ettiler.

Bayan Koca, Sevgi Evlerindeki Çocuklari Sevindirdi

Bayan Koca, sevgi evlerinde kalan çocuklarla yakindan ilgilenerek, onlarla tek tek tanisti. Anne sefkati ile çocuklari seven ve ilgilenen Vildan Koca, çocuklarin mutlu ve saglikli olduklarini gördügünü, çocuk gelisim uzmanlari gözetiminde 24 saat süreyle yanlarinda kalan bakici anneleri tarafindan sevgi ile yetistirildigini gözlemledigini belirterek, bundan büyük bir memnuniyet duydugunu dile getirdi.
BAHARDER Yönetim Kurulu Baskani Aysu Özkan da yaptigi konusmada ziyaretlerinin amacini sevgi evlerinde kalan çocuklari bayram öncesi ziyaret etmek, onlara hediye vererek sevindirmek ve durumlari hakkinda bilgi alarak yardimci olabilecekleri noktada yardimci olmak seklinde açiklayarak kendilerine eslik eden Bayan Koca ile dernek üyelerine tesekkür etti. Özkan, BAHARDER’in yurt içi ve yurt disinda degisik programlar organize ettigini belirterek Karamanli ev hanimlari ile hem degisik sosyal ve kültürel etkinliklere devam ettiklerini hem de kermes benzeri programlarla gelecek nesillere maddi-manevi anlamda yardimci olmaya çalistiklarini söyledi.
Sevgi Evleri, Çocuk Yuvasi ve Kiz Yetistirme Yurdu Müdürü Rida Çoban da yaptigi açiklamada ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek sevgi evleri projesinin amacini ‘Kimsesiz çocuklar toplum içinde yetissin’ seklinde açikladi. Bu noktada hem yaptiklari çalismalarin hem de bu tür ziyaretlerin önemli oldugunu söyleyen Çoban, Karaman’da 6 sevgi evinde 36 çocuk oldugunu ve müdürlük bünyesindeki çalisanlari ile her seyin yolunda oldugunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284