Bayram Ilimizde Huzur Içinde Kutlandi

25 Ekim Persembe günü baslayan ve 28 Ekim Pazar günü sona eren Kurban bayramini ilimiz sakin ve huzurlu geçirdi.

Bayram Ilimizde Huzur Içinde Kutlandi

Vatandaslar bayramin ilk gününü kurbanlarini kesmeye ayirirken, ikinci ve diger günleri ise es dost, akraba ziyaretlerine ayirdi.
Bayramin birinci günü Valiligin ve belediyenin bayramlasma programlari gerçeklestirildi. Polisevi’ndeki Valilik bayramlasmasina Vali Murat Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani J.Alb. Selçuk Boz, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Vekili Erkan Isa Erat, daire müdürleri, sivil toplum kurulus temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensuplari ve vatandaslar katildi.
Buradaki bayramlasmanin ardindan sirasiyla Il Jandarma Komutanligi ve Cezaevi ziyaret edildi. Daha sonra Vali Murat Koca, esi Vildan Koca, Garnizon Komutani J.Alb. Selçuk Boz, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve esi Zeynep Sönmez ile birlikte Dogumevi ve Çocuk Hastanesi, Huzurevi ve Sevgi Evleri Çocuk Yuvasini ziyaret ederek, bu kurumlarda çalisanlar ile vatandaslarimizla bayramlasti. Ziyaretlerde; Sevgi Evleri Çocuk Yuvasinda kalan miniklere ve Huzurevi sakinlerine çesitli hediyeler verildi.
Vali Koca ve beraberindekiler son olarak Karaman Devlet Hastanesi acil servisi ve dâhiliye bölümünü ziyaret ederek hastalar, hasta yakinlari ve nöbetçi personelin bayramlarini kutladilar.
Yine ayni gün Belediye’nin bayramlasma programi da Kale Ongun Sosyal Tesislerinde yapildi.
Bayramlasma törenine vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Bayramlasmaya Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli, Siyasi parti temsilcileri, Oda baskanlari, Sivil toplum örgüt temsilcileri, Belediye baskan yardimcilari, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Bürokratlar ve vatandaslar katildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284