Belediye Başkanı Çalışkan, Gazete Okumazmış Ama Belki Bu Haberi Okur

İlimizde yaşayan insanlarımız yedikleri içtikleri ve kullandıkları su, doğalgaz, elektrik faturalarını ödemek için gayret sarf ederken Belediye çalışanları bunu görmez den gelip işi yokuşa sürdükleri öğrenildi.

Belediye Başkanı Çalışkan, Gazete Okumazmış Ama Belki Bu Haberi Okur

Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren bir hemşerimiz, “Mayıs ayında olduğumuz için emlak vergimi yatırmak için belediyeye gittim. Emlak servisi önün de kuyruğa girdim. Yarım saat geçtikten sonra sıra bana geldi. Oradaki memur kredi kartıyla burada ödeme yapılmaz. Bunu dışarıdaki ödeme noktalarından yapacaksınız dedi. Şok oldum.  İşin niye yokuşa sürüldüğünü sorduğumda bize verilen talimat böyle. Yapacak bir şey yok deyip boynumu bükerek ve kızarak Belediye’den ayrıldım. Bir toplantıda duydum ki Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan gazete okumazmış. Bakarsın bizimkini okur, çalışmalara bir çeki düzen verir” dedi.

Aynı vatandaş doğalgaz bağlanma çalışmalarından da yakınarak şöyle konuştu. “Bir daire sattım. Doğalgaz bağlatmak için yetkililere başvurduk. Aldığım yanıt şimdi işlerimiz çok. 7. ayda anca bağlayabiliriz oldu. O zamana kadar ne yapacağımızı sorduk. Çalışan memurlar elektrik ısıtıcısı ve tüp alacaksınız dediler. Onu bizde biliyoruz ama bu israf niye? Sayın Enerya Gaz Müdürümüzün bu işlem den haberi var yok bilmem. Ama lütfen ilgilenirse sevineceğim” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emıne
Emıne - 7 yıl Önce

Karaman'da sit alanı ilan edilmiş bir sokakta yapılaşmadan dolayı çizilen yolun eskiden burası eşek arbalarının çöp taşıdığı sokak olduğu şimdi yoğun bir trafik olmuş yeniden gözden geçirilmesi için baş vurduğunda sayın imar mudürunden aldığım cevap trafiğe gidin dedi gülmemek için kendimi zor tuttum dar bir sokağın genişletme işi olan trafiğe gitsin

Hemşeri
Hemşeri - 7 yıl Önce

Belediye= ucuz sicak asfalt dökümhanesi! Başka bişey değil... He bi de işlerine geldiği gibi boyuna imar planlarıyla da oynarlar. Memleket, şehir, doğa, insan... hiçbişeyi takmazlar! Gazete hiç okumazlar... Eee tabii başlarındakini izliycekler mecbur, balık da zaten baştan kokarmış!

SIRADAKİ HABER

banner284