Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in Ramazan Bayrami Mesaji

17 Temmuz Cuma günü baslayip 19 Temmuz Pazar günü sona erecek Ramazan Bayrami için Karaman Belediyesi tüm hazirliklarini tamamlarken, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan bir mesaj yayinlayarak, tüm Karamanlilarin bayramini kutladi.

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in Ramazan Bayrami Mesaji


“Bayramlar; birlik ve beraberlik duygularinin pekistigi, insan olmanin güzelliklerinin yasandigi, kirginliklarin unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakinlastigi müstesna günlerdir” diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, sunlari kaydetti:
“Rahmet ve bereket ayi olan ramazan ayinin sonuna gelerek bayrama ulasmanin sevincini yasiyoruz. Birlik ve beraberligimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynastiran, hosgörü ve kardesligimizi artiran bayramlar, ayni zamanda toplumumuzun cosku günleridir. Bu güzel günleri firsat bilerek yasamimizda sevginin, sayginin, kardesligin, hosgörünün, esitligin ve adaletin etkin kilinmasi, etik degerlerin tüm toplumu kusatmasi adina hep birlikte çaba göstermeliyiz. Karaman’da her yil oldugu gibi bu yil da güzel bir Ramazan ayi geçirdik. Belediye olarak geleneksel hale getirdigimiz iftar sofralarinda binlerce kisi ayni sofrada oruçlarini açti, eski devlet hastanesi bahçesindeki konser ve gösterilerle vatandaslarimiz her gece farkli bir Ramazan aksami yasadi.
Bu anlamli bayramin Karaman halki için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barisa, sevgi ve kardeslige vesile olmasi temennisiyle, tüm hemserilerimin ve Islam Âlemi’nin Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyor, tüm dünyada zulüm gören Müslüman kardeslerimizin bir an evvel yasadiklari zulümden kurtulmalari için dua ederek saglik, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284