Belediye, İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Karaman Belediyesi, her gün maddi durumu iyi olmayan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi insanlara iki öğün sıcak yemek dağıtıyor.

Belediye, İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların evlerine soğuk kış günlerinde düzenli olarak sıcak yemek götürüyor. Kar – kış demeden çalışıp görevini aksatmadan halkımızın hizmetinde olan belediye, bu hizmeti ile vatandaşlardan takdir topluyor.

İhtiyaç sahiplerine dağıtılan sıcak yemeğin sosyal belediyeciliğin öncelikli hizmetlerinden birisi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; günlük 60 aileye 100 kişilik sıcak yemek dağıtıldığını, İmaret Aşevi’nde 100’ün üzerinde ihtiyaç sahibi vatandaşımıza yemek verildiğini ve 2017 yılında binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımda bulunulduğunu söyledi.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada: “Biz Belediye olarak fakir - fukara, garip – guraba’nın yanındayız ve yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan hareketle, gezici ekibimizle her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımızın evlerine kadar gidip sıcak yemek veriyoruz. Kimi-kimsesi olmayan vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bunun dışında şehir merkezinde hizmet veren İmaret Aşevi’nde ise her gün 100’ün üzerinde ihtiyaç sahibi vatandaşımıza iki öğün sıcak yemek veriyoruz. Ayrıca 2017 yılında yaklaşık 4500 kişiye ayni ne nakdi yardımda bulunduk.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284