Belediye Meclisi Mart Toplantilari Bugün Basliyor

Ilimiz Belediye Meclisi, yerel seçimler öncesinde son meclis toplantilarinin ilkini bugün gerçeklestirecek. Saat 15.00’de Meclis Salonunda yapilacak toplantida 11 madde görüsülüp karara baglanacak.

Belediye Meclisi Mart Toplantilari Bugün Basliyor

Toplantinin gündemini olusturan maddeler söyle;
—Karaman Tuhafiyeciler, Attariyeciler, Züccaciyeciler, Hirdavatçilar ve Seyyarlari Esnaf Odasi Baskanliginin, Mülkiyeti Belediyemize ait Elmasehir Mahallesi 3501 ada 1 parselde bulunan Kapali Semt Pazarinin Çarsamba günleri Pazar kurmak için kendilerine tahsis edilmesi taleplerinin görüsülüp karara baglanmasi.
—Park ve Bahçeler Müdürlügü bünyesinde kullanilmak üzere 1 adet Kamyonet, 1 adet Sepetli Kamyonet ve 1 adet Is Makinasi ( Mini Kazici Yükleyici ) alinmasi konusunun karara baglanmasi.
—Karaman Ili, merkez Ilçe, Kirbagi Mahallesi, 1849 ada 9 no’lu parselin Maliye Hazinesi adina bedelsiz devrinin yapilmasi konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
—Karaman Ili, merkez Ilçe, Abbas Mahallesi, 2731 ada 10 no’lu parselin mülkiyeti Karaman Belediyesine ait olan 49/374 oranindaki hissesinin Vakiflar Genel Müdürlügü adina bedelsiz devri konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
-“Karaman Gödet Deresi Taskin Koruma Insaati ” isinde revize edilen onayli projeler gönderilmis olup, güzergâh üzerinde bulunan altyapi ve üst yapilarin deplaseleri ile gerekli kamulastirma islemleri ve Revizyon Imar Planinin Belediyemizce yapilip yapilmayacagi konusunun karara baglanmasi.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Zembilli Mahallesi, 2085 ada 14 ve 15 no’lu parsellerin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “T1 Lejantli Ticaret Alaninin ” T4 Lejantli Ticaret Alani’ na çevrilmesi amaciyla imar plan tadilatinin karara baglanmasi.
—Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hisar Mahallesi, 1481 ada 71 no’lu parselde, parsel derinliginin az oldugundan bahsederek yeterli insaat olusmamasi gerekçesi ile çekme mesafelerinde düzenleme yapilamasi amaciyla hazirlanan imar plan tadilatinin karara baglanmasi.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hacicelal Mahallesinde hâlihazirda ve eski imar durumunda park olarak kullanilan 3181 adanin 3180 ada ile birlestirilip konut adasi olarak imar plan tadilatinin yapilmasi konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
—Karaman Ili, Merkez Ilçe, Yenisehir Mahallesi, 4219 ada 2 parselin imar plan tadilatinin görüsülüp karara baglanmasi.
— Revizyon ve Ilave Imar Plan Notlarinda yeniden düzenleme yapilmasi konusunun görüsülmesi.
—Organize Sanayi Bölgesinde yapilacak Isçi Konutlarinin imar plan tadilatlarinin onaylanmasi konusu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284