Belediye Yeni Asfalt Serici Aldi

Karaman Belediyesi, araç parkini güçlendirmeye devam ediyor. Belediye sicak asfalt serim islerinde kullanilmak üzere 2015 model yeni asfalt serici (Finisher) satin aldi.

 Belediye Yeni Asfalt Serici Aldi

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü araç parkina dâhil edilen araç ile asfalt serici sayisi ikiye çikarildi. Yeni araç sayesinde sicak asfalt serim islerinde daha hizli ve daha kaliteli hizmet verilecek.

“Gün geçtikçe büyüyen ve gelisen ilimizin ihtiyaçlari dogrultusunda yeni araçlar almaya devam ediyoruz” diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti: “Fen Isleri Müdürlügümüzün araç parkina yeni bir sicak asfalt serim araci satin aldik. Daha önce bir adet sicak asfalt serim aracimiz vardi ve sicak asfalt islerimizi bu araçla yapiyorduk. Simdi bu sayi ikiye çikti. Dolayisi ile yeni aldigimiz bu araç sayesinde sicak asfalt serim islerindeki hizimizi ikiye katladik.”
Baskan Çaliskan: “Asfalt Kazima Araci da Aliyoruz”
Baskan Çaliskan: “Asfalt serim makinesinin yani sira, yipranmis yollardaki asfalti kazimak ve bu kazinan asfalti tekrar kullanabilmek için ayri bir araç daha satin aliyoruz. Bu araç ile deforme olmus asfalti istedigimiz derinlikte kaziyabiliyoruz. Kazinan bu malzemeyi atmak yerinde uygun yerlerde kullanabiliyoruz. Bu araç sayesinde önemli ölçüde tasarruf saglayacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284