Belediyeden Hanimlara Cenaze Yikama Kursu

Karaman Belediyesi, Karaman`da önemli bir eksiklik olan bayan gassal sorununa çözüm getirmek için kurs açiyor. Cenaze Yikama Kursu; Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Hanimlar Lokali`nde basliyor.

 Belediyeden Hanimlara Cenaze Yikama Kursu

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti: "Karaman’da vatandaslarimizin "bayan gassal" talebine cevap verebilen çok az kisi var. Belediye olarak bu eksiklige çözüm getirmek adina bir kurs düzenliyoruz. Kurs, Müftülügümüz tarafindan görevlendirilen, konusunda deneyimli ve uzman bir hoca hanim tarafindan verilecektir. Kurs sonrasi kursiyerlere "bayan gassal sertifikasi" verilecektir. Bu sayede Karaman'da bu eksiklige çözüm getirmeyi hedefliyoruz. Bayan gassal konusunda hastanelerimiz olmak üzere bazi kurum ve kuruluslarimizin da ciddi bir ihtiyaci var. Bu kursu alarak sertifika sahibi olan hanimlar, bu kurum ve kuruluslar tarafindan istihdam edilebilir"

Cenaze yikama kursuna katilmak isteyen bayanlar, Mümine Hatun Hanimlar Lokali'ne giderek veya 0338 212 22 10 nolu telefonu arayarak basvurularini yapabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284