Beşiktaşlılar Kan Verdi

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Kızılay ile birlikte kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdi.

Beşiktaşlılar Kan Verdi
68 kişinin kan bağışında bulunduğu etkinliğe Beşiktaşlıların yanı sıra diğer takım taraftarları ve Karaman da halkı katıldı. Kızılay temsilcileri bağış organizasyonu sonrası sayının yüksek olması sebebiyle memnun ayrıldılar.
Konu ile ilgili Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, “Bugün güzel bir organizasyonu Kızılay ile birlikte gerçekleştirmekteyiz. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak güzel ve hayırlı işlere vesile olmalıyız. Derneğimiz için ilk adımı attığımızda sadece tabela ve taraftar derneği olmayacağız Beşiktaş gibi yaşayan,  sosyal bir dernek olacağız demiştik.  Kan herhangi bir yöntemle üretilebilen, doğada kaynakları olan bir madde değil insanın ürettiği en önemli yaşam ihtiyaçlarından olan bir maddedir. Yarın hepimizin ihtiyaç duyabileceği, insandan başka hiçbir yerde bulamayacağımız kan, sadece bağışçılar sayesinde Kızılay'ın mükemmel hizmetiyle hastalara şifa olmakta. Bugün burada sadece Beşiktaşlılar yoktu bizlere destek olan Beşiktaş ailemize, UniBjk'li genç kardeşlerimize, Karaman halkımıza ve diğer takım taraflarına teşekkür ediyorum. Umarım kan bağışı konusunda farkındalık yaratabilmiş, onlarca hastanın şifa bulmasına vesile olabilmişizdir. Ayrıca Kızılay ekibimizi de özverili çalışmaları için tebrik ediyorum. Bizler Beşiktaş ismine yakışır şekilde etkinlikler yapmaya, genç kardeşlerimize Beşiktaş sevgisini aşılamaya devam edeceğiz. Bütün Beşiktaş sevdalılarını derneğimizin çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284