Beyaz Saray Hizmete Girdi

1998 yilindan bu yana Pimapen bayii olarak insaat ve yapi sektöründe kaliteden ödün vermeden hizmet sunan Akin Yapi Grubu Karaman ekonomisine ve istihdamina destegini arttirarak yatirimlarina devam ediyor. Bünyesinde dünya markasi olma yolunda dev adimlar atan Simit Sarayi bayiliginin de bulundugu tesisin her katinda farkli bir hizmet sunuluyor.

 Beyaz Saray Hizmete Girdi

Simit Sarayi’nin ardindan Beyaz Saray Restaurant ve Kafe bölümü de 10 Ekim Persembe günü itibariyle hizmet vermeye basladi. Beyaz Saray’in hizmete girmesi nedeniyle firma yetkilisi Yusuf Akin, ilimizde bulunan basin mensuplariyla bir kahvaltida bir araya gelerek firmanin tanitimini yapti.

Firma yetkilisi Yusuf Akin yaptigi açiklamada; Böyle bir tesisin Karaman’a lüks degil ihtiyaç oldugunu ilimizin ve hemserilerimizin daha kaliteli hizmet ve imkânlara layik oldugunu bu tarz mekânlara hasret kalindigini belirtti. Bu hasrete son vermek için çitayi biraz yükselttiklerini belirten Akin hizmet ve kalitede de sinirlari zorlayacaklarini belirtti. Her kesime ve yasa hitap edebilecek sekilde dizayn edilen tesisimiz de Bilardo Salonu, Playstation, Guitar Hero, Basket, Langirt,Boks,Air Hockey gibi jetonlu oyunlarin bulundugu 7D Sinema salonu ve dünya mutfagindan essiz lezzetlerin sunuldugu Restaurant ve Karaman’in manzarasini seyretmeye doyamayacaginiz teras katinda Cafe hizmetiyle her yasta ki hemserilerimizin ve misafirlerimizin ihtiyaçlarina cevap verebilecek bir konsept olusturduklarini , tüm halkimizi bu güzel mekanda agirlamak istediklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284