Bilal Güneri’den Bronz Madalya

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcusu Bilal Güneri, İstanbul’da düzenlenen U14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye 5.’si olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Bilal Güneri’den Bronz Madalya

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve 14 yaş altında Türkiye birinciliği niteliğindeki Turkcell U14 Salon Atletizm Festivalinde mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcusu Bilal Güneri, 60 metre engelli kategorisinde katıldığı yarışmalarda Türkiye 5.’si olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Güneri’nin gelecek vadeden sporcular arasında yer aldığını belirten atletizm antrenörü Melihşah Katman, “Ataköy Atletizm Salonu’nda iki gün süren yarışmalarda 2005 ve 2006 doğumlu toplam 571 minik atletler mücadele etti. Yarışmalar öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiren sporcumuz Bilal Güneri, iyi başladığı yarışta Türkiye 5.’si olarak kariyerinde güzel bir başarıya imza attı. İnşallah daha iyi bir çalışma ile bu başarıyı daha da yukarılara taşımak ve ilimizin en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Atletizm sporcusu Güneri’yi başarısından dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “İstanbul’da düzenlenen yarışlarda ilimizi başarıyla temsil eden ve madalya alma başarısı gösteren sporcumuzu gönülden kutluyorum. Kazandığı önemli başarıyla kariyerinde emin adımlarla yükselen sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284