Bilim, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlerinden Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, ilimizde gerçekleştirilecek olan Bölgesel İstişare Toplantısına katılmak üzere ilimizde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlerini kabul etti.

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlerinden Vali Tapsız’a Ziyaret

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete; Karaman, Mersin, Osmaniye, Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Adana İl Müdürleri katıldı. Ziyarette, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinin sorunları ve çözüm önerilerinin ele alınacağı bölgesel istişare toplantısı hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verildi.
İl Müdürlerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona ererken il müdürleri daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenecek olan bölgesel İstişare toplantısına katılmak üzere Valilikten ayrıldılar.
Yılda bir kez gerçekleştirilen ve farklı illerin ev sahipliğinde düzenlenen bölgesel istişare toplantısıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüklerinin sorunu ve çözüm önerileri ile birlikte bakanlığa bağlı ve ilgili kuruluşlar (TSE, KOSGEB, TÜBİTAK, TPE, TÜRKAK, TÜBA) arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve bakanlığın daha etkin bir biçimde temsil edilebilmesi amaçlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284