Bir Psikolog ve Bir Avukat Seanslara Basladi

Karaman Belediyesi, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Hanimlar Lokali’nde kadinlara yönelik psikolojik desek hizmetine baslandi.

Bir Psikolog ve Bir Avukat Seanslara Basladi

Mümine Hatun Hanimlar Lokali içerisinde Kadin ve Aile Danisma merkezi olusturuldu. Psikolojik destege ihtiyaci olan bayanlar, bu merkeze müracaat ederek randevu aliyorlar.
Her Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasi, Kadin ve Aile Merkezi’nde bulunan bir uzman psikolog; Aile içi problem, Kendini yalniz hissetme, Duygusal iliskilerde sorun, Yogun stres ve kaygi, Is, aile ve yakin çevresi ile sikinti, Anne, baba ve çocuk iliskisinde iletisim sorunu gibi konularda bayanlara psikolojik destek veriyor.
Hukuki Destekte Veriliyor
Mümine Hatun Hanimlar Lokali’nde olusturulan Kadin ve Aile Danisma Merkezi’nde bayanlara psikolojik destegin yani sira hukuki destekte veriliyor. Herhangi bir sorun karsisinda yasal haklarini bilmeyen, ne yapilabilecegi konusunda bir fikri olmayan bayanlara yine Kadin ve Aile Danisma Merkezi’nde bulunan avukat tarafindan destek hizmeti veriliyor.
Her iki konuda destek almak isteyen bayanlar, Mümine Hatun Hanimlar Lokali’ne sahsen müracaat edebilir ya da 0338 212 22 10 nolu telefonu arayarak randevu talebinde bulunabilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284