Bir ve Beraber Olmanin En Güzel Örnegi Yasandi

Görev yaptiklari süre içinde Karaman`in gelecegi ile ilgili birçok konuda mecliste yerine göre saatlerce çok sert tartismalar yapan ama toplanti sonrasi birbirleriyle kucaklasarak ayrilan ve bu birlikteligi görevleri bittikten sonrada parti farki gözetmeksizin sürdüren ve Karaman’i konusmaya, Karaman’i düsünmeye, Karaman için üretmeye devam eden Belediye eski Baskani Ali Kantürk ve tüm belediye Meclis üyelerinin bu davranisi Karaman halki tarafindan taktirle karsilaniyor ve hemsehrimiz Yunus Emre`nin `Gelin tanis olalim, Isi kolay kilalim, Sevelim sevileleim, Dünya kimseye kalmaz` dizeleri adeta bir güzel örnegi bu bulusmalarda yansitiliyor ve sergileniyor .

Bir ve Beraber Olmanin En Güzel Örnegi Yasandi

Bu çerçevede 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yillari arasinda görev yapan Karaman Belediyesi eski Baskani Ali Kantürk ve Meclis Üyeleri geleneksel hale getirdikleri bulusmalarina devam ediyorlar. Iste bu bulusmalardan bir tanesi daha 21 Aralik 2012 aksami eski milletvekili ve belediye meclisi üyesi Ali Pinarbasi'nin ev sahipliginde yine Ali Pinarbasi'nin bahçe evinde yapildi. Yemekli bu sohbet toplantisinin son derece verimli ve keyifli geçtigi gözlendi. Geçmisteki olaylarin, anilarin yani sira Karamanin mevcut durumunun ve geleceginin konusuldugu toplantida ev sahibi Ali Pinarbasi bir açilis konusmasi yapti. Pinarbasi konusmasinda" artik geleneksel hale gelen bu bulusma ve toplantilardan birine bugün ev sahipligi yapmanin ve misafirlerimi agirlamanin mutlulugunu yasiyorum. Geçmiste birlikte çok güzel çalismalara birlikte imza attigimiz ve çok güzel anilarimizin oldugu Belediye Baskanimiz Sayin Ali Kantürk'e ve çok degerli Belediye Meclisi üyelerimize ve bugün aramiza katilarak bizleri onurlandiran yine eski Belediye Baskanlarimizdan ve Meclis Üyelerimizden Sayin Hikmet Altin' a hos geldiniz diyorum." dedi.
Toplantida söz alan Ali Kantürk de "Görev yaptigim Belediye Meclisi Üyesi arkadaslarimla bir kez daha birlikte olmanin mutlulugunu yasiyorum. Bugün bize çok sicak bir ortamda ev sahipligi yapan Sayin milletvekilimiz ve meclis üyemiz Ali Pinarbasi Bey'e çok tesekkür ediyorum. Yine bugün aramiza katilan ve bizleri yalniz birakmayan eski Belediye Baskani ve Meclis üyelerimizden Sayin Hikmet Altina da çok tesekkür ediyorum. Görev yaptigimiz günlerde meclis, encümen ve komisyon toplantilarinda Karamanla ilgili birçok konuda belki arkadaslarimizla karsi karsiya geldigimiz ve çok sert tartismalar yasadigimiz anlar olmustur. Fakat toplantidan sonra tüm meclis üyelerimizle helallesmis ve kucaklasmisizdir.Çünkü biliyorum ki hepimiz Karaman sevdalisiyiz.Ve yillar sonra da bir arada olabilmemiz bunun en güzel göstergesidir.Ben bir kez daha Karaman için o günlerde çok önemli kararlara imza atan ve bugün Karaman Belediyesi'nin uygulamaya ve hayata geçirmeye çalistigi bir çok projenin hukuki, teknik,ekonomik ve sosyal alt yapisinin temelini atan çok degerli meclis üyelerimize tesekkür ediyorum Yine bugüne kadar görev yapmis tüm belediye baskan ve meclis üyelerimize Karaman adina tesekkür ediyorum, ebediyete intikal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara saglik,huzur ve mutluluklar diliyorum. Bu vesile ile tüm Karamanli hemserilerimin yeni yilini simdiden kutluyorum.2013 yilinin herkese ve herkesime saglik, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini ve yine yeni yilin tüm dünyaya sevgi ve baris getirmesini diliyorum" dedi
Toplantida söz alan eski baskanlardan Hikmet Altin da"Bugün burada çok müthis bir beraberlige sahit oldum. Birlikte görev yapmis baskan ve meclis üyeleri her yil bir araya gelip Karamani konusuyorlar. Ve birbirlerinden hiç kopmamislar. Kendilerini kutluyorum, Bu organizasyonda emegi geçen Sayin Ali Kantürk'e ve Sayin Ali Pinarbasi' ya çok tesekkür ediyorum" dedi.
Meclis üyelerinden Recep Kiziltoprak’da “Her konuyu tartisip konusabildigimiz, yerine göre sert elestiriler yapabildigimiz bir dönem yasadik. Ama gerek belediyede meclis çalismalarinda gerekse belediye disinda dostluk bulusmalarinda hep bir araya gelebildik. Ben de süreklilik arz eden bu güzel birliktelikten dolayi sayin baskana ve tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.
Eski meclis üyelerinden Mustafa Sari, “Her yil gerçeklestirdigimiz bu bulusmalar bizleri çok mutlu ediyor. Karaman sevdamiz hiç bitmedi. Birlikte çalistigimiz baskan ve arkadaslarimi kutluyorum. Hepinize hayirli aksamlar diliyorum” dedi.
Meclis üyelerinden Hatuniye Lokantasi isletmecisi Mehmet Ali Böcü de, “Bugün çok güzel bir gün yasiyoruz. Geçmiste oldugu gibi bugünde hala Karamani konusabiliyoruz. Bu birliktelikler birçok kuruma da örnek olabilmeli. Ben ev sahibi arkadasimiz Sayin Ali Pinarbasi'ya çok tesekkür ediyorum. Tüm arkadaslarima saygi ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.
Geçmis dönemde görev yapmis, bugün de halen meclis üyesi olan Karaman Barosu eski baskanlarindan Avukat Kerim Gökhan Sanci da konusmasinda, “1999’dan beri Karaman Belediye Meclis üyesiyim. Ama hiç bir zaman 2004–2009 yillari arasinda görev yaptigimiz meclis üyesi arkadaslarim arasindaki uyum ve çalismayi diger zamanlarda göremedim. Bu ekip Karaman Belediyesi tarihinde örnek bir ekiptir. Bu ekiple çalismaktan her zaman keyif aldim. Belediye Baskani Ali Kantürk ve meclis üyesi arkadaslarima bizlere bu güzellikleri yasattiklari için çok tesekkür ediyor hepinize saygilar sunuyorum." dedi.
Son derece neseli ve keyifli geçen bu yemekli sohbet toplantisi bir yenisinde daha bulusmak dilekleriyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284