Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun Projesi Devam Ediyor

Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ‘Egitimde Fark Olusturanlar’ proje yarismasi kapsaminda baslatilan‘Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun’ projesinin yapildigi Bifa Lisesi ögrencileriyle sabah kahvaltisinda bulustu

Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun Projesi Devam Ediyor
Proje sorumlusu ve Müdür Yardimcisi Halil Ünal yaptigi konusmada, “Karaman Il Milli Egitim Müdürlügünün ‘Egitimde Fark Olusturanlar’ proje yarismasi kapsaminda Bifa Lisemizin hazirlamis oldugu 11. Siniftan 12. Sinifa geçen 60 ögrencinin katildigi ‘Bir Yazini Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun Projesi’ bütün hiziyla devam etmektedir. Hafta içi bes gün boyunca okula gelen ögrencilerimiz okulda 4 saat ve evlerinde 3 saat olmak üzere günde 7 saat ders çalisip yaz tatillerini etkili ve verimli bir sekilde degerlendiriyorlar. 15 kisilik dört grup halinde dört ayri ögretmen rehberliginde birebir takip edilen ögrenciler konu eksiklerini kapatip YGS ve LYS’ye hazir hale getirmeye çalisiyoruz. Ögrencilerimize derslerin yaninda onlara yararli olacak birçok etkinlik ve eglencelerde düzenliyoruz. Ilk hafta etkinliginde Çigköfte partisi, Ikinci hafta etkinliklerinde ise Uzman Egitimci NLP Trainer Emrah Eker’le ‘Hizli Okuma’ seminerleri düzenledik. Ayrica Il Milli Egitim Müdürünün bizleri ziyaret edip bizimle beraber kahvaltimiza katilmasi hem ögrencilere hem bizlere büyük bir moral motivasyon katmistir Kursumuza gösterdigi ilgi ve alakadan dolayi hem okulumuz hem kursa gelen ögrencilerimiz adina Il Milli Egitim Müdürümüze çok tesekkür ediyorum .”dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy kahvaltida yaptigi konusmada, “Bugün burada sizinle olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bir Yazini Feda Et Bütün Yazlar Senin Olsun projesi kapsaminda yaptiginiz çalismalar takdire sayandir. Sizleri burada hem çalisirken hem eglenirken görmek bizleri çok memnun etmistir. Derslerinizin yaninda birçok sosyal etkinliklerde yaptiginizi görüyoruz. Bu çalismalarinizin semeresini alacaginiza olan inancim sonsuzdur. Bizlere de büyük bir moral kaynagi oldunuz. Ben bu projede emegi geçen idarecilerimize, ögretmenlerimize, ailelerinize ve siz sevgili ögrencilerimize çok tesekkür ediyor çalismalarinizin basari ile devam etmesini diliyorum”dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284