“Biz Bize Karaman – Engelleri Kaldiralim”

Hollanda’daki köy dernekleri ve çalisma gurubu tarafindan organize edilen, ‘Bizbize Karaman – Engelleri Kaldiralim’, yardim programi bu hafta Pazar günü Hollanda’nin Hoogvliet kentinde gerçeklestirilecek.

“Biz Bize Karaman – Engelleri Kaldiralim”
Hollanda genelinde, Karaman’a bagli köylerde yasayan engelli insanlarimizin yararina baslatilan ‘Akülü – Aküsüz Araba’ kampanyasini taçlandirmak amaciyla 7 Ekim Pazar günü Hoogvliet sehrindeki Mezem adli salonda saat 12.00 – 21.00 arasi, ‘Karamanli Sanatçilardan Muhtesem Konser’ programi organize edildi.
Elde edilen gelirin tamaminin engelli araç aliminda kullanilacagini söyleyen BizBize Karaman Çalisma Gurubu temsilcisi Zekeriya Arslan, suan itibariyle 80 civarinda engelli aracin temin edildigini, bu sayinin önümüzdeki günlerde artabilecegini söylerken, kisa zamanda bu araçlari Karaman’da dagitacaklarini sözlerine ekledi.
Ailece, gün boyu eglence programi seklinde tertip edilen programda ayrica kermes kurulup, alis veris olanagi da saglaniyor. Girisin ücretsiz olacagi programda çocuklar için özel bölümler olusturulacak.
Hollanda, Almanya ve Belçika’da yasayan Karamanli sanatçilarin sahne alacagi program yaklasik 9 saat sürecek. Programa Türkiye’den de katilim bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284