Bizbize Karaman Heyeti’nden Ataseye Nezaket Ziyareti

Hollanda merkezli olarak sosyal-kültürel-sanatsal-egitim ve sportif faaliyetler yapmak amaciyla olusturulan ‘BizBize Karaman Platformu”, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte T.C. Rotterdam Baskonsoloslugu Din Hizmetleri Atasesi Dr. Ismail Hilmi Bilgi’yi makaminda ziyaret etti

Bizbize Karaman Heyeti’nden Ataseye Nezaket Ziyareti

Bayram Altuntas, Ercan Uyrum, Fehmi Uzun, Erkan Özçelik ve Mehmet Ali Topcu’dan olusan BizBize Karaman heyeti, Rotterdam Baskonsoloslugu Din Hizmetleri Atasesi Dr. Ismail Hilmi Bilgi’yi makaminda ziyaret ederek; “BizBize Karaman’in çalismalari ve bundan sonraki yapmayi planladiklari faaliyetleri hakkinda bilgiler verdiler.
Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette BizBize yöneticileri, özellikle –engelliler-kimsesizler ve yaslilar- konusunda önümüzdeki dönemde bazi organizasyonlar yapmak istediklerini dile getirdiler.
Geçtigimiz Ekim ayinda düzenlenen ‘yardim programi’ vasitasiyla Karaman ve bölgesinde yasayan 70 engelli vatandasimiz için ‘akülü-aküsüz’ araç yardiminda bulunduklarini belirten BizBize yöneticileri, benzer bir programi yapmayi planladiklarini ifade ettiler.
Çocuklarin egitimi çok önemli
Gerçeklesen ziyaretten ötürü son derece mutlu oldugunu söyleyen Rotterdam Din Hizmetleri Atasesi Dr. Ismail Hilmi Bilgi, çocuklarin egitimiyle alakali çalismalar yapilmasi ve ebeveynlerin bu konuya gereken önemi vermesi tavsiyesinde bulundu. Bilgi, Hollanda’da yasayan vatandaslarimizin meseleleri konusunda BizBize Karaman gibi kurumlarin duyarli olmasi gerektigini söyledi.
Gençlik, Koruyucu Aile vs. konularinin da önemine deginen Atase Bilgi, BizBize Karaman’in ‘Türkçe’ konusunda gerçeklestirmeyi planladigi çalismalar için de ayrica tesekkür etti.
Rotterdam Din Hizmetleri Atasesi Dr. Ismail Hilmi Bilgi son olarak, ataselik olarak her zaman isbirligi yapmaya hazir olduklarini dile getirdi ve yöneticilere nezaket ziyaretinden dolayi tesekkür etti.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
Rotterdam – Hollanda
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284