Bölgesel Voleybol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da 19-21 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Voleybol Grup müsabakaları sona erdi.

Bölgesel Voleybol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği koordinesinde düzenlenen voleybol müsabakaları 8 takımdan 96 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Üç gün boyunca kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen müsabakalara her iki kategoride de katılan Spor Lisesi çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda her iki kategoride de gruplarında birinci olarak gruplarda Karaman’ı temsil etme hakkını elde etti.

Müsabakalarda oluşan genel sıralamada erkeklerde Spor Lisesi birinci, Atılım Gençlik Spor Kulübü ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Gençlik Spor Kulübü dördüncü kızlarda Spor Lisesi birinci, Atılım Gençlik Spor Kulübü ikinci, Gençlik Spor Kulübü üçüncü, Taktak Spor Kulübü dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Voleybol Federasyonu Gözlemcisi Bumin Sarıkaya, voleybol il temsilcisi Nejdet Ünlütürk ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284