Borsa Başkanı Baştuğ, Cumhurbaşkanı Ve Başbakan’ı Ziyaret Etti

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık ziyaretlerinin yanı sıra, TOBB tarafından düzenlenen Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

Borsa Başkanı Baştuğ, Cumhurbaşkanı Ve Başbakan’ı Ziyaret Etti
Ankara'da gerçekleşen program kapsamında, TOBB Konferans salonunda düzenlenen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısına katılan Baştuğ, bu toplantıda darbe girişimi sonrasında ekonomideki son durumun ve iş dünyası beklentilerinin konuşulduğunu söyledi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında oda ve borsa başkanlarından oluşan heyet olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Baştuğ, ziyaret sonunda düzenlenen toplantıda konuşan Sayın Erdoğan'ın ekonomi başta olmak üzere tüm çağrılarına katıldıklarını belirtti.
Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları Başbakan Binali Yıldırım'ı da ziyaret ettiklerini hatırlatan Baştuğ, Başbakan Yıldırım'ın ekonomik göstergelere ilişkin düşüncelerini paylaştıklarını söyledi.
Hükümetin, reel sektörün güçlenmesi ve rekabet gücünün artması konusunda yaptığı çalışmaları başarılı bulduğunu ifade eden Baştuğ, "Hükümetimizin ekonomiye odaklandığını ve kararlı adımlar attıklarını görüyoruz. Hükümetimizin, büyümenin artarak sürmesine yönelik yapısal reform alanında yeni bir sıçrama başlatacağına inanıyorum. İş dünyası temsilcileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için el ele vererek durmaksızın yola devam etmek azminde olmalıyız." dedi.
Başkan Baştuğ, Başbakanlık ziyareti sonrasında TOBB'da düzenlenen oda ve borsa yönetim kurulu başkanları ile değerlendirme toplantısına katıldıklarını da sözlerine ekledi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284