Bu Hafta Karaman’dalar

Karaman Sanat Okulunun ilk ögrencilerinden 12 hemserimiz 1970 yilinda bursluluk sinavini kazanarak, ikinci siniftan itibaren Antalya Makine Teknisyen Okulu’nda Teknik lise ögrenimlerine devam etmisler ve 1973 -1974 yillarinda, farkli illerden arkadaslari ile birlikte mezun olmuslardi.

Bu Hafta Karaman’dalar

Çocuk yasta Karaman’dan ayrilan hemserilerimizden 4’ ü Makine, 2’si Kimya, biri Insaat, biri Tekstil Mühendisi, biri Mimar ve 3’ü de Makina Teknikeri olarak Karaman’i mahçup etmemislerdi. Halen farkli illerde yasamlarini sürdüren 12 Karamanli, bu yil sinif arkadaslarini Karaman’a davet ettiler.

Mezuniyetlerinin 42. yilinda Antalya, Afyon,  Burdur ve Mersinli arkadaslarini Karaman’da agirlamaktan mutluluk duyduklarini ifade eden Orhan Yüksel “Mezuniyet sonrasi dördüncü bulusmamizi 23-24 Mayis tarihlerinde Karaman’da gerçeklestirecegiz. Geçen yil Afyon’a konuk olmustuk. Bu yil da sinif arkadaslarimiza Karadag Binbir Kilise, Taskale’deki güzelliklerimizle Karaman merkezdeki degerlerimizi de tanitacagiz. Pazar günü ögle yemeginde Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’in davetine katildiktan sonra, arkadaslarimiz daha sonraki yillarda farkli illerde tekrar bulusmak dilegiyle Karaman’dan ayrilacaklar. Bu anlamli ve güzel etkinlikleri destekleyerek halkimiza duyuran  KGRT ye, ilgi ve destekleri için tesekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284