Büfe Süreyya: Eşek Sütü Deyip Geçme!

İlimizin tanınmış simalarından Büfe Süreyya diye anılan Süreyya Kayalık’ın işletmiş olduğu dükkanın kapısında “Eşek Sütü Bulunur” yazısını okuyunca bu ne işe yarar diye sorduk.

Büfe Süreyya: Eşek Sütü Deyip Geçme!

Dükkan sahibi Süreyya Kayalık’da, “Bu Eşek sütünün fiyatı 100 lira. Her türlü kansere iyi gelir. Denemiş insanları biliyorum. Ayrıca şu gördüğünüz fındık kabukları da müthiş şifalar vermekte. Bunun faydaları saymakla bitmez. Şu elimdeki yazıyı Karamanlı hemşerilerimizle paylaşırsanız çok sevineceğim” dedi.
Süreyya Kayalık’ın bastırıp herkese elden verdiği fındık kabuğunun metni şöyle; Türkiye Anadolu topraklarımızda ve komşu devletlerimiz de kalp krizleri öksürükler, balgam sökememe, böbrek taşları ve kumları gibi hastalıklardan rahatsızlıklardan çok sıkıntılar içersin de kaldıklarını her gün her yerde gözlerimizle görmekteyiz. Bunlara doğal yollarla ortandan kaldırma imkanları var olduğunu bilmediğimizden dolayı ancak karşıdan seyirci kalmaya özen gösteriyoruz, burada hiçbir yan etkisi olmayan fındığı yedikten sonra çöpe attığımız kabuklar bire bir bu hastalıkları ortadan kaldığını biliyoruz.
Yediğimiz fındık içinde daha değerli kabuğunu 9 tane fındığın kabuğu bir su bardağı suda kaynatılarak içilir ve özellikle de bronşitli balgam sökemeyen göğsü tıkanmış olan kişiler içmeye başladığından itibaren balgamı bir hafta içersin de temizleyip akciğerlerin derin ve iyi bir nefes almasını sağlamış olursunuz bunlara bağlı olarak kötü dinmeyen öksürüklerde o gün için kökten silmiş olursunuz.
Böbrek taşları safra taşları, böbrek ve mesane kumları için çok kolay eritilerek atılmasını sağlayan 9-10 tane fındığın kabuğunu havanda ezerek 250 gr. suyla kaynatılıp ılık olarak 2 defa da içilmek üzere ve aç karnına olursa daha makbul olduğundan günlük 3-4 su bardağı içilecek olursa 1 hafta içersin de böbrek, mesane ve safra kesesinde kalsiyum, üret ve fosfat taşlarına fındık kadar da iri olsa eriterek atılmasını sağlar, aynen 9-10 kadar fındık kabuğunu havanda kırarak 250 gr. suyla kaynatılıp ılık olarak aç karnına içilerek günde 3 bardak olmak kaydıyla 1 hafta devam edilirse kalp hastalığı olan kişileri kalp krizlerinden kurtarır 1 hafta devam edildiğinde en az 1 yıl kalp krizine yakalanma riskini %10’lara düşürür.
Aynen fındık kabuğu suyu da sık sık içilmeye devam edilirse cinsel gücü artırdığı gibi afrodizyak özelliğini sizlere hediye edilmiş haline getirebilir kadın ve erkek için istek ve afrodizyak gücü kamçılar. Nezle ve grip olan kişiler aynı suyu içerlerse nezle ve grip ve soğuk algınlığından çabuk kurtulur. Zayıf kilo alamayan kişiler ise aynı suyu içmeye devam edelerse besleyici bir niteliğinden dolayı kilo almasına yardımcı olur ve güçlendirir. Aynı su bütün karaciğer hastalıklarına karşıda tedavi edici özelliklere sahiptir bilgilerinize arz olunur.

YORUM EKLE
YORUMLAR
necati Eskici
necati Eskici - 7 yıl Önce

Bu adamin degerini bilin Kramanli lar..Her cesit hastaligin tedavisini bilir,,Specileast..

SIRADAKİ HABER

banner284