Çalışkan: Kadınların Karşılaştığı Sorunlar Tüm Toplumun Meselesidir

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan: Kadınların Karşılaştığı Sorunlar Tüm Toplumun Meselesidir

Çalışkan, kadınların karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğunu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceğinin unutulmaması gerektiğini bildirdi.

Özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınların, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artmasının, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kadına şiddet meselesi başta olmak üzere mevcut sorunlarla kararlı biçimde mücadeleye devam edeceğimizi, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, ekonomik alanda olduğu kadar siyasi alanda da varlık göstermeleri hususunda kendilerine destek olacağımızı vurgulamak istiyorum. Karaman Belediyesi olarak son yıllarda kadınlarımıza yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Bu konuda üzerimize düşen yükümlülüğü getirmeye ve onların hayat şartlarını iyileştirecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ve ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284