Canuylasi: Soför Esnafinin Sorunlarina Çözüm Olmak Için Adayim

2014 yilinin baslarinda yapilacak olan Karaman Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskanligi seçimleri öncesinde Baskanliga talip oldugunu açiklayan Cemalettin Canuylasi, soför esnafinin içinden gelen biri olarak yasadiklari sorunlari bildigini ve bu nedenle çözüm bulmak amaciyla Oda baskanligina aday oldugunu söyledi.

Canuylasi: Soför Esnafinin Sorunlarina Çözüm Olmak Için Adayim

Gazetemizi ziyaret eden Cemalettin Canuylasi, 20 yildir bizzat direksiyon basinda olarak sektör içerisinde oldugunu belirterek‘’Meslektaslarimin birçok sikintisi aslinda benim zaman zaman karsilastigim ve o sikintinin nasil giderilecegine dair tecrübe edindigim problemlerdir. Söyle ki bu meslegi tam 20 yildir severek yapiyorum. O nedenle aksakliklarin giderilmesi noktasinda yillardir birlikte çalistigim meslektaslarimla istisare ederek karar alacagimi bilmelerini isterim. Degisen ülke sartlarina uygun modern yönetim anlayisi ile camiamiz için yapilmasi gereken her türlü hizmet ve yeniligi getirmek için adayim. TIR’ci, Kamyoncu, Taksici, Dolmusçu esnafima yakisir kooperatif ve durak binalarinin kazandirilmasi için çalisma baslatacagimi iddiali bir sekilde belirtmek isterim. Belde ve köylerimizin tasimaciligini yapan, fabrika servisi isleten ve sehir içi nakliye yapan meslektaslarima (M) ve (C) gibi (S) plakasi kazandirilmasi için ne gerekiyorsa yapip bu meslektaslarima daha kaliteli is ve deger kazandiracagim” dedi.
Karaman Soförler ve Otomobilciler Odasinin gelir düzeyinin yükseltilmesi için Dügün salonu gibi gelir getirecek bir yatirimi hayata geçirerek buradan gelecek gelirin yine oda üyelerinin ihtiyaçlari için kullanilmasi için çalismalar yapacagini söyleyen Canuylasi, “Üyelerimizin yilin belirli günlerinde bir araya gelmelerini saglamak için bazi organizasyonlar gerçeklestirecegiz. Kurulacak bir fon ile soför esnafinin zor anlarinda yanlarinda olmayi amaçliyoruz. Hükümetin çiftçilere verdigi mazot desteginin soför esnafina da verilmesi için gerekli girisimlerde bulunacagim. Soför arkadaslarimizin sigorta giderlerinin odamiz tarafindan karsilanmasini saglayacagiz. Siyasetin içinde degil, seçilmis siyasetçilerle birlikte odamiz ve üyelerimizin menfaatleri dogrultusunda birlikte hareket etmek için yakin temas içerisinde olacagim” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284