Çavaş: İlkemiz Verdiğimiz Her Sözü Mutlaka Yerine Getirmek Olacak

7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını koyan ve halen Borsa Meclis Başkanlığı görevini sürdüren Ekrem Çavaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Çavaş: İlkemiz Verdiğimiz Her Sözü Mutlaka Yerine Getirmek Olacak

Grand Karaman Otel’de gerçekleştirilen toplantıya borsa meclis üyeleriyle ilimizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Ticaret Borsası Başkan adayı Ekrem Çavaş, “Malumunuz 7 Nisan Cumartesi günü Karaman Ticaret Borsasının seçimini yapacağız. Ben ve ekibim ‘Borsada değişim zamanı’ sloganı ile aday olduk. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projelerimizi şekillendirdik. Bizler üyelerimizin, üreticilerimizin ve dolayısıyla Karaman Ticaret Borsasının sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Gerek Karaman’ımızın gerekse üyelerimizin sorunlarını değerli üyelerimiz ve borsa yönetimimizle el ele vererek çözüme ulaştıracağız. En önemli ilkemiz verdiğimiz sözleri mutlaka ama mutlaka hayata geçirmek. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermemek olacaktır. Yol arkadaşlarımla birlikte her kesim ile barışık ve işbirliği içerisinde Karaman’ımızda neler yapabileceğimizi en kısa sürede herkes görecektir. Hizmetten başka bir düşüncesi olmayan ben ve ekip arkadaşlarım Karaman Ticaret Borsasını arzu edilen yere taşıyacağız. Yapacaklarımızı burada tek tek saymayacağım. Projelerimiz hazır ve gerekli makamlarla istişarelerimizi yaptık. Görev verildiği takdirde vakit kaybetmeden Karaman Ticaret Borsasını bulunması gereken yere en kısa sürede taşıyacağız. Kendim ve ekip arkadaşlarım adına aday olan diğer gruba başarılar diliyorum ve seçim sonunda kazananın Karamanımız olacağına inancımızın tam olduğunu belirtmek isterim” dedi.

(Haber: Sultan Akbulut)

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284