Çelik, Dünya Sampiyonasinda Türkiye’yi Temsil Edecek

Güney Kore’de yapilacak olan Yildizlar Dünya Taekwondo Sampiyonasinda Türkiye’yi 33kg’da Samet Çelik temsil edecek.

Çelik, Dünya Sampiyonasinda Türkiye’yi Temsil Edecek

23-26 Agustos 2015 tarihleri arasinda Güney Kore’de yapilacak olan Yildizlar Dünya Taekwondo Sampiyonasinda Türkiye’yi 33kg’da temsil edecek olan Karamanli sporcu Samet Çelik, antrenörleri Ali Can ve Sadullah Bacaksiz esliginde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.
Samimi ve sicak bir ortamda gerçeklesen ziyarette sampiyona ve sporcu hakkinda Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’a bilgi veren il temsilcisi ve antrenör Ali Can,” 2015 Temmuz ayinda Konya 100. Yil Spor Salonunda yapilan milli takim seçmelerine Karaman’dan iki sporcu davet edildi. 33 Kg. da Samet Çelik ve Ahmet Isa Simsek ayri guruplarda yarisarak büyük bir basari gösterdiler. Il Özel Idare Spor Kulübü sporcusu Ahmet Isa Simsek yari finalde sansiz bir sekilde elenerek yaris disi kalmasinin ardinda diger guruptan rakiplerini yenerek finale çikan Performans Spor Kulübü sporcusu Samet Çelik çok çekismeli geçen final maçini alarak büyük bir basari gösterdi ve Milli Takim seçmelerini birinci olarak tamamladi. Basari basamaklarini teker teker çikan sporcumuz Çelik’in, Güney Kore’de yapilacak olan sampiyonada ülkemizi ve ilimizi en iyi sekilde temsil edecegine inaniyorum” diye konustu.
Gerçeklestirilen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Karaman’dan böylesine basarili sporcularin çikmasi ilimiz adina gurur verici bir olay. Bizler, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak, basarili ve yetenekli sporcularimizi desteklemeye devam edecegiz. Bir sporcu gerçekten kolay yetismiyor. Böyle ahlakli ve yetenekli sporcularin yetismesinde büyük emek sahibi olan degerli antrenörleri cani gönülden tebrik ediyorum. 23-26 Agustos 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan Dünya Sampiyonasinda Ülkemizi ve ilimizi Güney Kore’de temsil edecek olan sporcumuzun en iyi sonuçla dönecegine inaniyor ve simdiden basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284