Çelik Ve Elvan Ayrildi. Yildiz, Ermenek`te Kaldi

Ermenek’te madende meydana gelen su baskini sonrasinda içeride mahsur kalan 18 kisinin arama kurtarma çalismalarinda 10. güne girildi. Ancak henüz isçilerin bulundugu alana ulasilamadi.

Çelik Ve Elvan Ayrildi. Yildiz, Ermenek`te Kaldi

Kazanin meydana geldigi günden buyana Ermenek’te maden bölgesinde olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz, Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan ve Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, arama kurtarma çalismalarinin 10. güne girmesiyle birlikte maden bölgesinden ayrilmaya basladi. Ilk olarak geçtigimiz hafta sonu yapilan Bakanlar Kurulu toplantisina katilmak üzere Ankara’ya dönen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik’ten sonra, 5 Kasim Çarsamba günü de Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, ilçeden ayrilarak bakanlik çalismalarina devam etmek üzere Ankara’ya döndü.
Ermenek’te kalan tek bakan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz olurken, Bakan Yildiz, yürütülen çalismalari yerinde takip ederek yapilan çalismalar konusunda basini bilgilendiriyor. Bakan Yildiz’la birlikte Vali Murat Koca ile Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Bakan Yardimcisi Halit Etyemez’de bölgede yapilan çalismalari takip ediyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284