Çevre Ve Sehircilik Bakanligindan Ilimize 4 Adet Çöp Kamyonu Tahsis Edildi

Vali Murat Koca, Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan illere tahsis edilen Çöp Toplama Araci ve Çöp Konteynirlarinin teslimi dolayisiyla düzenlenen törene katildi.

 Çevre Ve Sehircilik Bakanligindan Ilimize 4 Adet Çöp Kamyonu Tahsis Edildi

Ilbank Macunköy tesislerinde gerçeklestirilen teslim törenine Çevre ve Sehircilik Bakani Idris Güllüce, Çevre ve Sehircilik Bakanligi Müstesari Mustafa Öztürk, Vali Murat Koca, Milletvekilleri, illerden gelen temsilciler, Iller Bankasi Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoglu ve yetkililer katildi.

Teslim töreninde bir konusmaya yapan Çevre ve sehircilik Bakani idris Güllüce, Istanbul Çaglayan adliyesinde gerçeklesen hain saldiri sonucu sehit olan Cumhuriyet Savcisi Mehmet Selim Kiraz’a Allahtan rahmet, geride kalan ailesine ise sabirlar diledi. Bakan Güllüce konusmasinin devaminda Iller Bankasi tarafindan Il Özel Idarelerine teslimi yapilacak olan çöp toplama araçlari ve çöp konteynirlarinin hayirli olmasi dileklerinde bulundu.
Daha sonra 48 sehrimize 150 çöp toplama araci ve 7 bin 500 çöp konteynirlarinin anahtarlari il temsilcilerine teslim edildi.
Tören sonrasinda ilimize de 4 adet çöp toplama araci tahsis edilirken Vali Murat Koca teslim töreninden sonra yaptigi konusmada Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan ilimize hibe edilen ve Il Özel Idaresine teslimi yapilan 4 adet çöp toplama aracinin ilimize hayirli olmasi temennisinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284