CHP Ayranci Belediye Baskan Adayi CANDAN: “Hedefimiz Ayranci’yi Köy Görünümünden Kurtarmak”

30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlere hizli ve yogun bir sekilde hazirlanan Cumhuriyet Halk Partisi merkezin yani sira ilçelerde de belediyelerde söz sahibi olmak için adaylariyla mahalle mahalle gezerek halkin içinde sorunlari yerinde tespit ediyor.

CHP Ayranci Belediye Baskan Adayi CANDAN: “Hedefimiz Ayranci’yi Köy Görünümünden Kurtarmak”

Ilimize bagli Ayranci ilçesinde CHP’den Belediye Baskanligina aday olan Yüksel Candan, beraberinde CHP Ilçe Baskani Ramazan Gökyer, Baskan Yardimcisi Rasim Atak ve Ayranci Il Genel Meclisi üyesi adayi Ramazan Delice, gazetemizi ziyaret ederek çalismalari konusunda bilgi verdiler.
Candan, öncelikli hedeflerinin Ayranci’yi köy görüntüsünden kurtarip bir ilçe statüsüne kavusturmak oldugunu belirterek, “Ayranci’ya daha iyi hizmet verebilmek için hem yönetimimiz hemde halkimizin teveccühü ile aday olduk. Amacimiz belli hizmet etmek. Geçmis dönemden beri sehircilik anlaminda bir deneyimim var. Ayranci’da sirf baskanlik için degil, hizmet için varim. Ayranci’nin ihtiyaçlarini ve eksikliklerini biliyoruz. Suan en eksik olan sosyal ve ekonomik yapi. Ayranci’nin suan istihdama dönük projelere ihtiyaci var. Burada bir Organize Sanayi bölgesi kurmayi hedefliyoruz. Kapali sistem sulama projemiz, ilçenin meyvecilik sektöründe potansiyeli oldukça yüksek oldugu için bir hal kurmayi düsünüyoruz. Bunlar yapilamayacak projeler degil. Ayranci’nin görüntüsünü güzellestirmek ve sehir görünümüne kazandirmak için çevre ve peyzaj düzenlemesi yapilmasi gerekiyor. Biz hizmet için variz ve bu göreve talibiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284