CHP Gençlik Kollari Üniversiteli Gençlerle Biraraya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollari tarafindan hafta sonunda ilimizde Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde ögrenim gören gençler için yemekli bir toplanti gerçeklestirildi.

 CHP Gençlik Kollari Üniversiteli Gençlerle Biraraya Geldi

Toplantiya CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, Belediye Baskan Adayi Merih Ünver, Il Baskan Yardimcisi Sevket Varol, Gençlik Kollari Baskani Emre Öztoprak, Gençlik Kollari Merkez Ilçe Baskani Yusuf Bastug’da katildi.

Gençlik Kollari Baskani Emre Öztoprak konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Toplanti da gençligin sorunlarini, Karaman’da üniversite ögrenimi gören gençlerin istek ve temennilerini nasil bir Karaman hayal ettiklerini dinledik. Olumlu bir hava da geçen toplantimiz da gençlerimizin partimize gösterdikleri yakin ilgi bizleri mutlu etti. 90 yillik dev çinar yeni filiz Cumhuriyet Halk Partisi olarak gelecegimiz olan gençlige olan güvenimizi, partimizin uyguladigi gençlik kotasi ile gençlige verdigimiz önemi, gençlerin karar organlarinda yer almalari gerektigi konusunda ki düsüncelerimizi kendileriyle paylastik. Karsilikli sohbetle devam eden toplantimizda gençlerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlere verdigi önemi bildiklerini, yapilan çalismalari yakindan takip ettiklerini ve önümüzde ki yerel seçimlerde Karaman’da partimizin iktidar, Merih Ünver’in belediye baskani olmasi için gerekli tüm katki ve destegi vereceklerini, yerelde iktidari gençlerin kuracagini belirttiler” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284