CHP Genel Sekreteri Tekin Karaman’da

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Ile Istanbul Milletvekili Aykut Erdogdu, Seçim Çalismalari Kapsaminda Seçim Bürosunda Partililerle Bulustu

CHP Genel Sekreteri Tekin Karaman’da

Seçim çalismalari kapsaminda Karaman’a gelen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Istanbul Milletvekili Aykut Erdogdu, CHP seçim bürosunda partililerle bir araya geldi.

  Burada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Genel Sekreter Tekin, ilk kez Türkiye’de çok ciddi sikintilarin oldugunu ve bu sikintilardan kaynakli vatandasin sindirildigini, derdini ifade edemedigi bir seçim dönemi geçirildigini öne sürdü. Konusmasi sirasinda sik sik hükümeti elestiren Tekin, “Bizim 2011 yilindaki projelerimizde bakildiginda tamamen özellikle çalisanlardan yana, emekliden yana, tarim, köylü, esnaftan yana politikalarimiz hep vardi. Belki biz çok ifade edemedik kendimizi. Simdi bu seçimde biraz daha güçlendirdik. Yani intibak yasasini ilk kez Türkiye’de telaffuz eden tek partiyiz. Bugün bizim kamuoyuna sundugumuz projelerin tamami, suna emin olmanizi istiyorum, hepsi kurusuna kadar hesaplanmistir. Uygulanabilir bütçesi hazir. Insallah 8 Haziran’dan sonra biz projeleri tartistirmayacagiz. Bizim bu projelerimiz bir hükümet programidir. Yani 8’inden sonra bunu hayata geçirecegiz" dedi.
  CHP Karaman Milletvekili Adayi Mustafa Cem Kagnici’ya da destek isteyen Tekin ve Aydogdu, açiklamalardan sonra partililerle bir süre görüstü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284