CHP Lideri Kiliçdaroglu’dan Recep Dedeye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Karaman’in Ermenek ilçesindeki maden faciasinda oglu Tezcan Gökçe’yi kaybeden ve yirtik lastik ayakkabisiyla gündeme gelen Recep Gökçe ve yine madende hayatini kaybeden Mehmet Tokat’in ailesini ziyaret etti.

CHP Lideri Kiliçdaroglu’dan Recep Dedeye Ziyaret

Maden faciasinda hayatini kaybeden ve bugün defnedilecek olan 5 isçinin cenaze törenine katilmak üzere Ermenek’e gelen CHP Lideri Kiliçdaroglu, namaz öncesi helikopterle Kazanci beldesinde ziyaretlerde bulundu. Ilk olarak madende hayatini kaybeden Tezcan Gökçe’nin babasi Recep Gökçe ve annesi Ayse Gökçe’yi ziyaret eden Kiliçdaroglu, bassagligi diledi. Recep dedeye hediye veren Kiliçdaroglu, bir istegi olup olmadigini sordu. Ziyarette Kazanci Belediye Baskani Uguz Tekin de, Genel Baskan Kiliçdaroglu'na, Recep dedenin evinin özel bir televizyon kanalinda yayinlanan ve evlerde yenileme çalismalari yapan program tarafindan yeniden düzenlenecegini söyledi.
Kiliçdaroglu daha sonra madende hayatini kaybeden isçilerden Mehmet Tokat’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tokat'in yakinlari ile sohbet eden Kiliçdaroglu, ölen madencinin oglu Hasan Tokat'la ilgilendi. Kiliçdaroglu, her iki ziyarette de çesitli hediyeler verdi.
Öte yandan, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Recep dedenin evine gelmeden önce çamurlu olan evin önüne belediye ekipleri tarafindan mucur döküldü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284