Cinayet Sonrasi Çorba Keyfi

Karaman’da ev kirasi yüzünden bir arkadasini döverek öldüren, birini de agir yaralayan 3 kisinin, dövdükleri arkadaslarini eve kilitleyip ölüme terk ettikten sonra çorba içmeye gittikleri ortaya çikti. Gözaltina alindiktan sonra suçlarini kabul eden 3 zanli, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Cinayet Sonrasi Çorba Keyfi

Üç gün önce meydana gelen olayda, ayni evde kalan Osman Develi (40) ve Yasar Ceylan (25), arkadaslari D.U. (24), M.S. (28) ve M.P. (49) ile birlikte is çikisi merkeze bagli Kilbasan beldesi yakinlarina giderek alkol almaya basladi. Bir süre sonra sahislar arasinda ev kirasi meselesi yüzünden tartisma çikti. Çikan tartisma sonrasi Osman Develi ve Yasar Ceylan, arkadaslari tarafindan sopalarla öldüresiye dövüldü. Agir yaralanan iki sahis, arkadaslari tarafindan kaldiklari eve getirildikten sonra kapi üzerlerine kilitlenerek ölüme terk edildi. Olay, süphelilerden D.U’nun ablasinin eve gelmesiyle ortaya çikti. Yarali iki sahsi evde kanlar içerisinde bulunan D.U.’nun ablasi saglik görevlilerine haber vererek yardim istedi. Olay yerine sevk edilen saglik görevlilerinin yaptigi kontrollerde yaralilardan Osman Develi’nin hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yarali olan Yasar Ceylan ise Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.
ARKADASLARINI ÖLÜME TERK EDIP ÇORBA IÇMEYE GITTILER
Dövdükleri arkadaslarini eve kilitleyerek ölüme terk eden cinayet zanlisi 3 sahsin, olaydan sonra bir çorbaciya giderek çorba içtikleri ortaya çikti. Cinayet zanlilarinin çorbaciya gelis ve gidisleri, is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde, rahat tavirlariyla dikkat çeken zanlilarin, çalisanlarla sohbet ettikten sonra çorbalarini içtikleri ve ardindan hesabi ödeyip is yerinden ayrildiklari görülüyor. Zanlilarin çorbalarini içtikten sonra arkadaslarini yaralamak için kullandiklari jileti de bos kasenin içine attigi öne sürüldü.
Öte yandan, cinayet zanlilarinin çorbalarini içtikten sonra ölüme terk ettikleri arkadaslarinin bulundugu eve gelerek uyuduklari ögrenildi.
Olayin ortaya çikmasindan sonra polis tarafindan gözaltina alinan zanlilarin suçlarini itiraf ettikleri belirtildi. Emniyetteki sorgularinin ardindan cinayet zanlisi 3 sahis, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284