Cinayet Zanlilari Adliyede

Karaman’da, ev arkadaslarini kira yüzünden döverek öldürdükleri iddia edilen 3 zanli adliyeye sevk edildi.

Cinayet Zanlilari Adliyede

Olay, dün aksam saatlerinde Alisahane Mahallesi 164 nolu sokakta bulunan 4 katli apartmanin 2. katinda meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre, ayni evde birlikte kaldiklari ögrenilen Osman Develi (40), Yasar Ceylan (25) ile D.U. (24), M.S. (28) ve M.P. (49) is çikisi merkeze bagli Kilbasan beldesi yakinlarinda alkol almaya gitti. Iddiaya göre, alkol alan sahislar bir süre sonra ev kirasi yüzünden bir birleriyle tartismaya basladi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine D.U, M.S. ve M.P. sopa ve yumruklarla Osman Develi ile Yasar Ceylan’i öldüresiye dövdü. 3 arkadas daha sonra dövdükleri 2 arkadasini sabaha karsi kaldiklari eve getirerek ölüme terk etti.
Olay, aradan yaklasik 24 saat geçtikten sonra dün gece saatlerinde ortaya çikti. Süphelilerden D.U’nun ablasi eve gelerek dövülen sahislari kanlar içerisinde odada yatar vaziyette görünce hemen saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Saglik ekipleri 2 arkadastan Develi'nin öldügünü belirlerken, agir yarali olan Ceylan'i ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirarak tedavi altina alinmasini sagladi.
Olayin ortaya çikmasinin ardindan kisa sürede polis tarafindan yakalanan 3 zanli, Emniyet Müdürlügü'nde tamamlanan ifadelerinin ardindan güvenlik tedbirleri arasinda Karaman Adliyesi'ne sevk edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284